106 lejligheder bygges i Aarhus Midtby

106 lejligheder bliver opført i Valdemars Have i gåafstand til byens seværdigheder

Et nyt lejligheds-projekt har set dagens lys, og i løbet af de kommende måneder vil 106 lejligheder blive bygget i Aarhus Midtby.

Det er arkitekterne schmidt hammer lassen architects, der i samarbejde med Casa har udviklet det nye boligprojekt, som vil få flere etagers terrænfald.

Horsens-virksomheden Casa har netop indgået aftale med Aarhus Kommune om projektet og køber i den forbindelse en centralt beliggende byggegrund lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden.

- Vi er stolte over at have vundet dette projekt i hård konkurrence med fire kompetente aktører. Valdemars Have er en yderst attraktiv grund i midtbyen, hvilket fordrer et unikt projekt i høj kvalitet, som vil bidrage til et levende og aktivt bymiljø, siger Claus Schovgaard Rasmussen, der er Senior Developer i Casa, i en pressemeddelelse.

Grunden er placeret midt i en eksisterende karrebebyggelse, og hensigten er at skabe en unik byhave med et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og for de mennesker som færdes i kvarteret.

Projektet indeholder 106 lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-boliger med egen tagterrasse.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe til offentlig gennemgang fra Lønvejen til Valdemarsgade.

Opførelsen startes, så snart lokalplanen er på plads.

COLOURBOX9510022

111 år gammelt byggefirma er gået konkurs

Ramus Brohave

Kendt Youtuber skal få flere til at tage SOSU-uddannelsen

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

24 elever fra efterskole smittet med corona

Fly

Danmark fraråder nu rejser til alle lande i verden