AGF-debutant: En fantastisk indsats

Martin Spelmann var ovenud lykkelig ovenpå debutsejren mod Sønderjyske

AGF spillede første kamp i Superligaen i denne sæson, da Sønderjyske blev slået 2-1 på udebane. Det gav samtidig debut til Martin Spelmann i den hvide trøje, og den var han yderst godt tilfreds med.

- Det var fedt. Jeg har ikke spillet fodbold i et halvt år og ikke vundet i otte-ni måneder, så det var ekstra, ekstra stort for mig. Det var fedt at komme i gang, og jeg synes, det var en fantastisk indsats. I perioder i første halvleg spiller vi rigtig flot fodbold, og de har vel kun en enkelt chance, siger Martin Spelmann til TV 2 | ØSTJYLLAND.

SE OGSÅ: Debutant stjal showet da AGF fik premiere-sejr

Han mener, at holdet mentalt også sagtens havde kunnet håndtere et nederlag, men at en sejr naturligvis giver lidt ekstra energi.

- Vi møder en god modstander på deres hjemmebane, og vi gør mange ting rigtigt. Det giver endnu mere glæde og lyst i den kommende uge, siger Martin Spelmann.

SE OGSÅ: Riddersholm om debutanter: Er faldet fantastisk ind

AGF’s Stephan Petersen åbnede scoringen i første halvleg. Han mente, at Sønderjyskes Europa League-kamp mod Strømgodset for nylig måske sad lidt i benene.

- Jeg synes, at vi står rigtig stærkt. Man kunne se på Sønderjyske-spillerne, at de lige havde spillet. De virkede måske lidt trætte, men vi var glade for at få tre point, siger Stephan Petersen.

Hør mere i videoen øverst  i artiklen. 

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

20181030-175602-A_23Mb

Efter aflyste festivaler: Nu samles der vinterforråd ind til udsatte

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden