AGF hægter sig på førerfeltet

Det lykkedes AGF at tage tre point mod OB

OB pressede og pressede i søndagens superligakamp hjemme mod AGF. Men aarhusianerne var skarpe på kontra og vandt 2-1.

Jyderne cementerede dermed fjerdepladsen i ligaen, mens OB hænger i midterfeltet - dog kun tre point efter AGF.

Dysten mellem de to hold var en dyst om millioner, eftersom fordelingen af TV-pengene bliver gjort op efter denne runde - og holdene får nu betaling efter deres ligaplacering.

Spillerne gik da også til stålet.

Særligt mod slutningen lagde de fysisk stærkere OB'ere pres på AGF, der måtte kæmpe benhårdt for at få alle tre point i hus.

AGF farlige på kontra

Men jyderne var samtidig farlige på kontra. Og de så generelt bedre ud i spillet med fødderne, mens fynboerne i vidt omfang satsede på høje bolde frem mod de store angribere Morten Skoubo og Marcus Pedersen. Det var ikke nok.

OB begyndte ellers kampen bedst. Fynboernes midterakse med Jacob Schoop og Krisztián Vadócz arbejdede energisk og lagde tryk på AGF, men de kreative indslag manglede, og OB kom slet ikke frem til åbne chancer inden pausen.

AGF var anderledes direkte i sit spil, og topscorer Aron Jóhannsson forsøgte sig optimistisk et par gange. Efter 20 minutter lykkedes det AGF's David Devdariani at få bolden overstregen fra nært hold.

Georgieren blev skiftet ind fem minutter forinden i stedet for sin skadede landsmand Davit Skhirtladze, og pludselig stod det 1-0 til AGF på kampens første store chance.

OB kom med fuld kraft

Så skete der ikke meget mere i den halveg. AGF var tilsyneladende tilfredse med at lade OB sidde på spillet. Det gav nemlig plads til farlige kontrastød, og lige inden pausen gjorde Superligaens topscorer Aron Jóhannsson det til 2-0 - på kontra.

Fra anden halvlegs start kom OB ud med fuld kraft, og det lykkedes at overrumple aarhusianerne. Marcus Pedersen blev spillet blank, og han sparkede sikkert bolden i nettet i anden halvegs andet minut til 1-2.

I kampens slutfase så det ud til, at fynboernes Cedric N'Koum blev snydt for et straffespark, og OB kunne med lidt held have taget et point i den lige kamp.

 

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

Covid-19 Live:
Pressemøde

Horesta bakker op om det nye varslingssystem

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise