Bakken skal balancere to turneringer

Bakken Bears indleder sæsonen på mandag, og målet er succes både herhjemme og i Europa

Når Bakken Bears på mandag indleder sæsonen på hjemmebane mod Stevnsgade er som store favoritter - ligesom det vil være i stort set alle kampe i sæsonen. Præcis som det plejer.

- I de seneste 20 år har vi ikke kunne have andet end mesterskabsambitioner, og vores trup skulle gerne være bedre end sidste år, siger sportsdirektør i Bakken Bears Michael Piloz til tv2oj.dk.

Udover den hjemlige liga er Bakken Bears igen at finde i Europa, hvor holdet er med i EuroChallenge-turneringen, der rangerer under den bedste europæiske basketball-liga EuroLeague.

Og netop de europæiske udfordringer er en del af grunden til, at Bakken Bears kan samle et slagkraftigt hold til denne sæson.

- Vores nye spanske guard Carles Bivia var ikke kommet, hvis vi ikke spillede i Europa. For et halvt års siden løb han rundt og spillede mod Real Madrid og Barcelona i den bedste spanske række, så europæisk var en forudsætning for at få ham. Darko Jukic, som er en af de bedste danske spillere, var ikke kommet hjem, hvis vi ikke spillede i Europa. Der er ingen tvivl om, at det er medvirkende, siger Michael Piloz.

I den hjemlige liga forventer sportsdirektøren, at det bliver nogenlunde de samme fire hold som sidste år, der vil være dominerende.

- Det kommer til at ligne de senere år. Udover os er Horsens IC jo forsvarende mestre, og Svendborg ser rigtig stærke ud. Og så kan Næstved også være med, siger Michael Piloz.

Første kamp mod Stevnsgade spilles mandag klokken 18.15.

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober