Davis Cup tilbage i Aarhus efter 24 år: 1-1 efter første dag

Tennislandsholdet dyster i denne weekend mod Marokko i den såkaldte Davis Cup. For første gang i 24 år spiller man i Vejlby-Risskov Hallen

Danmarks bedste tennisspillere er for en stund alle rykket til Aarhus for at spille landskamp i den internationale turnering Davis Cup. Kampene mod Marokko afvikles nemlig i denne weekend i Vejlby-Risskov Hallen, og efter den første kampdag fredag er stillingen helt lige.

Landets bedste mandlige spiller, Frederik Løchte Nielsen vandt sin første kamp stensikkert mod Amine Ahouda på blot 80 minutter. Han bragte således Danmark i front, og kort efter skulle aarhusianske Søren Hess-Olesen se, om han kunne gøre Løchte kunsten efter i den anden herresingle.

Det lykkedes ham dog desværre ikke i opgøret mod Reda El Amrani, så derfor står den altså nu 1-1, inden doublerne og kvinderne skal i aktion lørdag og søndag.

Danmark er lige nu placeret i tennisverdenens gruppe 2, efter vi rykkede ned i 2015. For at komme tilbage i det fine selskab skal først Marokko besejres og siden hen to nationer mere. Taber vi, står den på playoffkamp mod en anden taber om at undgå nedrykning.   

Kampfakta

 

Mona Juul

Virksomheder kan gå i coronadvale og få betalt faste udgifter

Simon Kollerup

Aftale om mere hjælp til virksomheder og kulturliv på plads

Skjult kamera - overvågning på plejehjem

Pårørende laver ulovlige skjulte optagelser på østjyske plejehjem

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm