Kom og spis en hest ved østjysk mose
Lørdag serveres der hestekød lavet over bål til arrangement ved Kasted Mose i det nordlige Aarhus
Hest regnes af mange som en delikat spise, men derfor er der stadig en del, som kigger skævt og undrende til hestespisere. Det forsøger 'Smag på Aarhus' nu at lave om på.
Lørdag er interesserede nemlig inviteret til Kasted Mose, hvor der ud over muligheden for at smage på hestekød også vil være et oplæg om de projekter, der lige nu finder sted i området.
Læs også
Med inspiration fra Mols Bjerge er der nemlig udsat vildheste i naturområdet ved mosen, og de har allerede haft en stor indvirkning på landskabet.
Det vil biolog og naturformidler Lars Brøndum fortælle mere om, inden kokken Ursula Bjerggaard tilbereder hest over bålkøkken.
Geding-Kasted Mose er et 30 hektar stort område i toppen af Egå tunneldal. Området er et af Aarhus Kommunes ni grønne udflugtssteder.
Arrangementet begynder i dag kl. 10.