Laustsen vil tilbage i politik

Rådmand lam i benene efter ulykke

Den aarhusianske rådmand Dorthe Laustsen (SF) er i bedring, efter at hun i sidste måned var impliceret i en voldsom trafikulykke nær Odder.

 

Ulykken havde nær kostet den 67-årige politiker livet. I dag - halvanden måned senere - står det fast, at SF-rådmanden overlever, men at hun kommer til at tilbringe resten af livet i en kørestol.

I et interview fortæller Dorthe Laustesen til Århus Stiftstidende, at en skade på rygmarven har afbrudt kontakten til benene. Hun er derfor delvis lam og kommer ikke til at gå.

 

- Jeg synes, jeg kan mærke mine ben og bevæge dem. Men når jeg kigger derned, sker der ingenting... Der er ingen korrespondance. Måske kommer der nogle forbedringer gennem træning. Men jeg kommer ikke til at gå igen, siger hun til avisen.

Tilbage i politik

Dorthe Laustsen er stadig indlagt på sygehuset, men flyttes i den kommende uge til en afdeling for genoptræning af patienter med rygmarvsskader. Genoptræningen kan vare op til et halvt år.

 

Allerede inden ulykken havde Dorthe Laustsen besluttet, at den nuværende byrådsperiode er hendes sidste. Hun håber dog, at hun når at vende tilbage til byrådssalen, inden næste kommunalvalg.

- Jeg vil gerne gøre arbejdet færdigt og afslutte det på en ordentlig måde, fastslår hun.

Dorthe Lausten bor sammen med sin mand i en ældre villa i flere etager. Parret har besluttet at flytte fra huset - og evt. komme tættere på deres søn og tre børnebørn i Viby.

 

 

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

Covid-19 Live:
Pressemøde

Dansk Industri er glad for nyt varslingssystem

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne