Østjyder på de skrå brædder

10 borgere skal snart på scenen på Aarhus Teater

10 helt almindelige borgere fra Østjylland skal snart stå på scenen på Aarhus Teater. Sammen med instruktør Anne Zacho Søgaard skal de skrive og skabe en forestilling ud fra deres egne historier om naboskab - på godt og ondt.

I første afsnit af TV 2 | ØSTJYLLANDs mini-serie, NABOSKAB - Himmel & helvede, møder vi de 10 udvalgte borgere, der af hver deres årsag har meldt sig til Borgerscenens allerførste forestilling "Inde ved siden af".

Mød blandt andre psykoterapeuten Finn, der er flyttet fra byen til det øde Mols for at finde ro, skuespilleraspiranten Josefine, der er vokset op i et parcelhuskvarter og den pensionerede jordmoder Mila, der kommer fra Montenegros bjerge, men nu er gift med sin nabo.

- Forcen er, at de mennesker er, det de er og stiller sig selv til rådighed. Det giver en særlig relation til publikum, at publikum ved, at det ligeså godt kunne være mig, der stod deroppe. Og så er de ikke professionelle - de kan ikke levere det perfekte. Der er nogle fejl i det, som gør det meget seværdigt, forklarer instruktør Anne Zacho Søgaard.

TV 2 | ØSTJYLLAND har fulgt skuespillernes første møde med hinanden og med instruktør Anne Zacho Søgaard, som på kort tid skal lære de nye skuespillere at kende og finde ud af, hvad de kan. Der er nemlig kun to måneder til premieren på Aarhus Teater.

Få en smagsprøve øverst - og se hele første afsnit af NABOSKAB - Himmel & helvede i aften kl. 19.50.

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

Horsens Kommunes testbus - kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale

Kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale i østjysk kommune

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder

img_4960.jpg

Voldsomt sammenstød ved Randers