Prøverne til Imagine er i gang

Det er med ydmyghed overfor den store kunstner, at de medvirkende gik til de første prøver Imagine

På Aarhus Teater er de i øjeblikket i gang med at lave en verdenspremiere. Prøverne til den første teaterkoncert nogensinde med afdøde John Lennons sange er nemlig gået i gang.

TV 2 | ØSTJYLLAND var med til nogle af prøverne, hvor blandt andre Dicte og Jimmy Jørgensen gik på scenen for at fortolke de ikoniske sange.

Se: Store forventninger

- Nu har jeg jo været stor fan hele mit liv, så det, at jeg får lov til at putte det ind i mit arbejde, og der ovenikøbet er nogen, der vil betale mig for at lave noget, jeg synes, er så fedt, er only thumps up, siger skuespiller og sanger Dicte Westergaard Madsen.

Imagine er ikke en forestilling om John Lennons liv, men det er en teaterkoncert, hvor skuespillerne fortolker hans sange.

- Hvis man skal lave noget, som andre har lavet, så skal man tolke det. Det der med bare at gå ind og prøve at gøre det, ligesom de selv gør, det kan man alligevel aldrig ramme, siger Dicte Westergaard Madsen.

Se også: Aarhus-teatre i Lennon-satsning

Forestillingen, der foregår i en slags drømmeunivers, varer cirka to timer, og nogle vil måske kalde det blasfemisk, det som skuespillerne har gang i.

- Det er der altid nogen, der mener, og det må de også gerne mene. Der skal være nogen, der mener noget forskelligt, det er jo det, der gør det sjovt at leve, siger skuespiller Jimmy Jørgensen.

Teaterkoncerten har premiere den 28. august på Aarhus Teater, og den 9. oktober flytter den til Aveny-T i København.

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober