Ved Merlins skæg! I nat udkommer en ny Harry Potter-bog

Mange østjyske Harry Potter-fans kommer nok lidt senere i seng lørdag nat

Der er i disse timer en masse fans af bogserien Harry Potter, der er rigtig spændte. I nat udkommer nemlig endnu en fortælling om det magiske troldmandsunivers. Netop derfor vælger en østjyske boghandler også at holde ekstra åbent.

- I aften skal vi holde midnatsåben, vi har åbent fra midnat til to-tiden, fordi der udkommer en Harry Potter-bog nummer otte, siger eventansvarlig ved Arnold Busk i Aarhus, Iben Lenler. 

Det er ellers lidt af en overraskelse, at der nu kommer en fortsættelse i historien om Harry Potter, og det bliver da også en meget anderledes bog end de foregående.

Harry Potter and the cursed child, som bogen hedder på engelsk, er oprindeligt et teaterstykke, der bliver opført i London. Teaterstykket og bogen kommer til at have Harry Potters søn i hovedrollen.

- Vi havde jo aldrig troet, at der skulle komme en bog nummer otte, men Rowling lod sig overtale til at skrive et skuespil om Harry Potters søn, og det er så det der udkommer i nat, siger Iben Lenler. 

Der har været meget hemmelighed omkring bogen op til udgivelsen, og derfor er der heller ikke mange, der ved, hvad man kan forvente af den nye bog.

- Ingen måtte se bogen. Vi må først sælge den fra klokken et, for der er det midnat i England, siger Iben Lenler.

Der er oprindeligt udgivet syv bøger i serien om troldmanden Harry Potter. I serien følger man Harry Potter i sin tid på den magiske skole Hogwarts. 

idræt

30 millioner kroner på vej til lokale idrætsforeninger

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

Mette Frederiksen

Mette F. med corona-opsang: Debat om restriktioner afspejler ikke alvoren i Europa

Jens Liebmann

Der er gået mode i mundbindene: - Maskerne er en accessory

COVID-19 LIVE
mundbind

Butikskæder: Obligatorisk mundbind går over al forventning