Bo Henriksen: Tre point havde nok ikke været fortjent

Bo Henriksen ærgrer sig over en dårlig halvleg, og at det ikke lykkedes at stjæle sejren ti l sidst

AC Horsens fightede sig til et enkelt point i den svære udekamp mod Brøndby IF. Efter at have været nede med 2-0 kom Bo Henriksens tropper tilbage og endte med at få et enkelt point efter resultatet 2-2.

Jeg er tilfreds med, at vi kommer tilbage, og at vi taktisk får ændret nogle ting, så vi bliver aggressive igen. Jeg er ikke ovenud tilfreds med indsatsen i de første 45 minutter. Der bliver vi for passive, og vi hænger efter Brøndby i presspil og duelspil, og det er irriterende, siger Bo Henriksen til tv2oj.dk. 

 

AC Horsens havde faktisk chancer til at snuppe alle tre point til sidst, men det havde måske ikke været helt fair, indrømmer manageren.

Vi ville gerne have lukket den, og hvis vi havde spillet 20 minutter mere, havde vi vundet. Vi skal være stolte af det, vi render rundt og laver, men vi har kun os selv at bebrejde for, at det ikke lykkedes 100 procent i dag. Det havde måske ikke været fortjent, hvis vi havde stjålet tre point til sidst, men jeg synes stadig, at vi gør nok til at kreere de chancer til sidst, der kan blive afgørende, siger Bo Henriksen. 

 

Efter tre kampe har AC Horsens nu hverken tabt eller vundet, og det er vel og mærke efter på papiret svære kampe mod AaB, Sønderjyske og Brøndby.

Vi vil gerne have en fornemmelse af internt og udadtil, at vi kan gøre ondt på de fleste hold. Det er den selvindsigt, vi skal bære videre. Vi har ikke haft det nemmeste program her i starten, men vi vil også gerne snart vinde en fodboldkamp, siger Bo Henriksen. 

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Horsens Kommunes testbus - kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale

Kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale i østjysk kommune

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder