AGF henter amerikansk forsvarsspiller

Den 27-årige amerikanske forsvarsspiller Anthony J. Soares har underskrevet en to-årig aftale med AGF

En central forsvarsspiller har stået højt på sportschef Jens Anderssons transferliste i denne sommer, og nu kan svenskeren sætte flueben ud for dette. AGF er nemlig blevet enig med amerikaneren Anthony J. Soares, der hentes i norske Viking Stavanger.

- Vi har været på udkig efter en taktisk klog, forudseende og karakterstærk forsvarsspiller, og det har vi fundet med A. J. Soares. Han komplementerer vores andre centrale forsvarsspillere rigtig fint og passer i det hele taget godt ind i vores spillestil. Han kommer med solid erfaring fra skandinavisk fodbold, og derfor forventer vi også, at han relativt hurtigt falder ind i truppen og kan konkurrere om en startplads, siger Jens Andersson i en pressemeddelelse.

SE OGSÅ: Politiet forventer fredeligt fodboldbrag

Soares har senest spillet for Tippeliga-klubben Viking Stavanger, hvor det blev til 32 kampe. Inden da nåede han over 100 kampe i den amerikanske MLS for New England Revolution, hvor han i 2014 blev kåret til "Årets forsvarsspiller". Han glæder sig til de nye udfordringer i AGF og Aarhus.

- Jeg er meget begejstret over at have skrevet med en stor klub. Alle ved, at AGF er en af de største klubber i Danmark, og jeg er glad for at være en del af den. Forhåbentlig kan jeg hjælpe klubben med at komme højere op i tabellen og få en succesfuld sæson. Jeg har hørt gode ting om klubben og byen, og da jeg fik at vide, at AGF var interesseret i mig, blev jeg meget begejstret. Jeg fik en god snak med klubben, og det er et projekt, som jeg kan udvikle mig i, og som jeg ser frem til at være en del, siger A. J. Soares.

Soares, der er 184 cm, har udover det amerikanske statsborgerskab også et italiensk pas. Han får nr. 15 og har sin første arbejdsdag på Fredensvang onsdag.

Se interview med den nye spiller herunder: 

 

Skærmbillede 2020-10-29 kl. 20.19.10

Mary mener mågekanoner kostede hendes hund livet – nu vil hun have dem fjernet

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt

Brian Svenningsen 03

Store byggeplaner i letbaneby: Brians hjem kan ende i skyggen

Mette Frederiksen

Mette F. med corona-opsang: Debat om restriktioner afspejler ikke alvoren i Europa