AGF lukker atter træningen forud for første hjemmekamp

Cheftræner Glen Riddersholm har valgt at lukke dagens træning med truppen frem mod første kamp på Ceres Park i denne sæson

AGFs cheftræner Glen Riddersholm har tidl. bebyrdet, at han vil forsøge at praktisere så meget åbenhed som overhovedet muligt, og fans og presse skulle have adgang til rigtig meget. Men flere gange allerede har den plan fået et par ridser.

Op mod den afgørende pokalsemifinale mod AaB valgte AGF at lukke en træning af personalemæssige og taktiske årsager, og nu gør man det så igen. Torsdagens træning holdes hemmelig frem mod morgendagens hjemmekamp mod Viborg.

SE OGSÅ: Debutant stjal showet da AGF vandt sæsonpremiere

- AGFs trænerteam og Superliga-spillere pudser torsdag de sidste taktiske detaljer af på træningsbanen før fredagens Superliga-opgør i Ceres Park mod Viborg. Træningen vil foregå for lukkede døre, hvorfor presse og fans ikke har mulighed for at overvære den, lyder det på klubbens hjemmeside.

Da træningen snart går i gang, har det af naturlige årsager ikke været muligt for TV 2 | ØSTJYLLAND at fange træneren Glen Riddersholm til en kommentar om, hvorfor han denne gang vælger at lukke træningen.

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Falsk kode med DR-logo fjernet fra opgange

Skærmbillede 2020-10-29 kl. 20.19.10

Mary mener mågekanoner kostede hendes hund livet – nu vil hun have dem fjernet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt