Anmeldernes dom: Bossen triumferede i Horsens

Bruce Springsteen får stort set hele vejen rundt store roser med på vejen efter hans og bandets optræden i går

Rørende, rockende og hitparade! Det er nogle af de ord, som Bruce Springsteen kendt som ”The Boss” får med på vejen efter gårsdagens koncert i Horsens. Anmelderne er stort set enige om, at publikum fik en storslået oplevelse til den over tre timer lange marathonkoncert. Kun Ekstra Bladets altid kritiske Thomas Treo var skuffet grundet dårlig lyd.

- Koncerten var – et par enkelte numre fraset – aldeles fremragende, dirrende og drivende af sjæl og nærvær stort set i samtlige 3 en halv time! En gigantisk "The River", en blændende "Because The Night" og en sviende "Cover Me" for blot at nævne to, lyder det fra BTs anmelder Steffen Jungersen, der giver koncerten fem stjerner.

Hvis du ikke var til stede på Casa Arena i Horsens onsdag eller blot vil have et genhør, kan du få en smagsprøve på koncerten  i videoen her. 

Også musikmagasinet Gaffas udsendte Michael Gonzalez var begejstret:

- Der er ikke andet for end at overgive sig, når de gode folk på scenen slynger en sprællevende "No Surrender" lige i masken på publikum og fortsætter hitparaden i femte gear, er hans oplevelse af bossens præstation.

Musikalsk selvmord
Selvsamme Gonzalez går slavisk gennem den lange strøm af store hits, som Springsteen leverer, og han roser faktisk også lyden for at være mere tålelig end hørt til andre koncerter på fodboldstadions.

Men her kommer Thomas Treo fra Ekstra Bladets så på banen med sin største anke til koncerten og årsagen til, hvorfor han kun giver den tre stjerner.

SE OGSÅ: Superfan i Horsens: Bruce Springsteen genkender mig

- Vi var nogle, der drømte om hæderlige lydforhold til en af amerikanerens danske maratonkoncerter. Det fik vi heller ikke denne gang, for den 66-årige spillemand begik musikalsk selvmord igen i sit efterhånden obligatorisk rungende lydbillede, hvor man kan skimte hans hæse stemme mellem en masse buldrende bas og trommer, mens flere numres op til fire guitarer forsvinder fuldstændig, siger Treo i sin anmeldelse.

Så en smule uenighed blandt de såkaldte musikeksperter. Hvor der til gengæld er fuldstændig enighed er hos folket – de 30.000 gæster. En hurtig gennemgang af publikums kommentarer på de sociale medier afslører, at langt hovedparten havde en fantastisk aften i selskab med ”The Boss”.    

Hør her arrangøren Frank Panduro fortælle om forventningens glæde umiddelbart inden Springsteens optræden. 

 

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

corona test podning

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

COVID-19 LIVE
Mundbind

Fejl hindrer folk i at se deres coronasvar på sundhed.dk

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

havbrug

Ny udvikling i sag om millionsvindel: Miljøordfører vil have bedre kontrol med havbrug