Hurtig handel: Randers henter Ishak-erstatning

Randers FC har skrevet kontrakt med den 30-årige serbiske angriber Nikola Djurdjic

I går sagde Randers FC farvel til klubbens topscorer og angrebs-es Mikael Ishak, men når topscoreren smutter, får man som bekendt bare en ny topscorer.

Ham håber Randers FC nu at have hentet, da klubben har skrevet kontrakt med den 30-årige serber Nikola Djurdjic, der kommer fra FK Partizan. 

- Det er en rigtig god allrounder, vi får ind i Nikola Djurdjic. Han arbejder hårdt for kollektivet, er god i opspillet og så er han en rigtig dygtig afslutter, der har næse for mål. Han har også en god portion rutine og har bevist sig på større adresser som Greuther Fürth og Augsburg. Derudover har han også erfaring fra både Europa og Champions League, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Nikola Djurdjic tager med resten af truppen på træningslejr på søndag i Tyrkiet, og han har fået en kontrakt til sommeren 2017.

Angriberen har tidligere spillet i nordiske klubber som Haugesund, Helsingborg og Malmø FF.

- Vi har set i efteråret, at den konkurrence, der har været om angrebspositionerne, har holdt vores angribere skarpe. Derfor syntes vi, at det var vigtigt at fortsætte i den stil, så vi stadig har flere muligheder til de vigtige kampe, der venter forude, siger Ole Nielsen.

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

eftersøgning helikopter

Bragte piloter i livsfare: Mand sigtet for at skyde med laser

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Hornslet Skole pavillon

Ny skole på vej: Her er de mulige placeringer

Mundbind maske

Krav om mundbind udvides i dag: Butikkerne er forberedt