Livemusik på tømrerværksted: Pavillonen poppede op

Spillestedet Pavillonen i Grenaa bringer i december måned musikken ud til borgerne på Norddjurs. I dag var der livemusik på et tømrerværksted

Træspåner og rundsave blandet med elguitar og skønsang. Det var kombinationen, da der i dag var livemusik hos Ålsrode Tømrerfirma. 

- Det er helt fantastisk. Det er lidt ekstra krydderi på dagen. Vi plejer normalt ikke at høre særligt meget musik, så det er helt exceptionelt, siger firmaets direktør, Jan Bo Allermann til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er spillestedet Pavillonen i Grenaa, der flere gange i december måned har rykket musikken ud til de lokale. Tidligere er Pavillonen poppet op i både "Se min kjole"-butikken i Auning, byrådssalen i Grenaa og tidligere i dag var der musik hos et advokatfirma.

- Vi er ude at præsentere ny musik for et nyt publikum på nogle nye steder. Vi vil gerne skabe mod til at høre ny musik med alle de mange nye kunstnere, siger direktør for Pavillonen Jesper Jul.

quote Det har været rigtigt fedt. Folk har taget rigtigt godt imod det, og det har virkelig været en god oplevelse indtil nu.

Jesper Jul, direktør, Pavillonen

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, og målet er at vise ny musik frem for andre målgrupper. Og indtil videre er direktøren godt tilfreds.

- Det har været rigtigt fedt. Folk har taget rigtigt godt imod det, og det har virkelig været en god oplevelse indtil nu, siger Jesper Jul.

For Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing var det en anderledes oplevelse at spille koncert på et tømrerværksted.
For Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing var det en anderledes oplevelse at spille koncert på et tømrerværksted.

Også for musikerne er det en særlig oplevelse at komme ud nogle steder, hvor alt ikke helt er, som de er vant til.

- Det var rigtig hyggeligt i værkstedet, og det var en utrolig fed setting. Det passer egentlig meget godt til vores musik med lidt træspåner her og der, siger Jonas Fjeldsted fra det Aarhus-baserede band Baby Did a Bad Thing.

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

Brian Svenningsen 03

Store byggeplaner i letbaneby: Brians hjem kan ende i skyggen

Mette Frederiksen

Mette F. med corona-opsang: Debat om restriktioner afspejler ikke alvoren i Europa

COLOURBOX9510022

111 år gammelt byggefirma er gået konkurs

COVID-19 LIVE
mundbind

Butikskæder: Obligatorisk mundbind går over al forventning

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre