Aarhus Lufthavn vil have flere ruter

Ny medarbejder skal sikre, at der kommer flere streger på rutekortet

Fra næste år skal det være muligt at flyve flere steder hen, når man går ind ad døren til afgangshallen i Aarhus Lufthavn.

Den østjyske lufthavn har som erklæret mål, at der i løbet af 2016 skal etableres flere ruter fra Djursland og videre ud i verden.

Aarhus Lufthavn oplyser i en pressemeddelelse, at lufthavnen de seneste år primært har forsøgt at få styr på økonomien samt den service, de rejsende bliver tilbudt.

Ansætter ny medarbejder

I 2016 skal Aarhus Lufthavn imidlertid udvikles, så det blandt andet bliver muligt at tage med fly til flere destinationer end i dag. Lufthavnen vil nu ansætte en medarbejder, der udelukkende har til opgave at trække flere ruter til Østjylland. Stillingen er nyoprettet.

Stockholm-rute giver fremgang for lufthavnen

- Vi lever af østjydernes og det østjyske erhvervslivs behov for og ønske om at rejse fra og til Aarhus Airport. Udviklingen af vores nye relationskoncept vil derfor tage afsæt i analyser af markedet og mulighederne og inddrage erhvervsliv og andre relevante østjyske interessenter i arbejdet med at skaffe aftaler på plads med luftfartsselskaberne, siger lufthavnsdirektør Peter Høgsberg i en pressemeddelelse.

Aarhus Lufthavn har de seneste år tabt markedsandele til andre lufthavne - blandt andet Aalborg.

I september havde Aalborg Lufthavn 146.791 passagerer, mens der var 36.695, der fløj til og fra Aarhus Lufthavn, viser tal fra check-in.dk.

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

idræt

30 millioner kroner på vej til lokale idrætsforeninger

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Mystiske skilte med DR-logo fjernet fra hoveddøre

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug