AGF henter forsvarer i Leeds

AGF forstærkede sig torsdag, da den århusianske superligaklub skrev en treårig kontrakt med den australske forsvarsspiller Shane Cansdell-Sherriff

Shane Cansdell-Sherriff er 20 år og stammer fra Sydney. Han spiller på det australske U/21-landshold. Han skifter til AGF fra engelske Leeds United, hvor han har spillet i fire sæsoner uden dog at bryde igennem som fast inventar på Premier League-mandskabet. Derfor valgte han også i maj at sige nej til et tilbud fra Leeds om at forlænge kontrakten.

Dagens nyhed må have bragt skuffede miner i den økonomisk trængte engelske klub. På Leeds Uniteds officielle hjemmeside beskrives Shane Cansdell-Sherriff som den spiller, man forventede ville blive den næste fra Leeds Academy, der ville bryde igennem på førsteholdet samt en spiller, der ville sikre Leeds millioner i transferindtægt, når han brød igennem i Premier League. Shane Cansdell-Sherriff er venstrebenet forsvarsspiller og en type, som AGF's administrerende direktør, Frank Heskjær, forventer sig meget af.

- Det har ikke været let at finde venstrebenede spillere. Dem går der ikke lige 12 af på dusinet i øjeblikket. Vi har haft en mand til at observere ham i 10-12 kampe og derigennem hørt en masse positivt. Jeg er overbevist om, at Shane går direkte ind og styrker holdet, siger Frank Heskjær. Ambitionerne hos den unge australier var i længden for store til at vente på et eventuelt gennembrud hos Leeds, og han slog derfor til, da han hørte om interesse fra en dansk klub. Han tilbragte en del af den forgangne sæson som udlejet til Rochdale i den engelske 3. division.

- Jeg spurgte mig lidt frem og brugte tid på at researche via nettet. Det så meget spændende ud, og samtidig havde den australske landsholdstræner meget godt at sige om AGF. Det bliver spændende at komme til en ny liga og forhåbentlig blive fast mand i en god klub, siger Shane Cansdell-Sherriff. AGF har efter sæsonen mistet forsvarsspillerne Henrik Risom og Mads Rieper. Risom har stoppet karrieren, og Mads Rieper kunne ikke blive enig med klubben om en forlængelse og skiftede derfor til AC Horsens.

(Ritzau)

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

corona test podning

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

COVID-19 LIVE
Mundbind

Fejl hindrer folk i at se deres coronasvar på sundhed.dk

havbrug

Ny udvikling i sag om millionsvindel: Miljøordfører vil have bedre kontrol med havbrug

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen

Udestue

Flemming har været coronasmittet og isoleret fra familien i fem uger