Aprilsnar: Se fup-historierne

Du skal ikke tro på alt i aviserne i dag

Man skal ikke tro på alt, hvad man læser i avisen tirsdag. For kalenderen viser 1. april, og traditionen tro forsøger nogle danske medier at snøre deres læsere med opfindsomme aprilsnarre.

Se et udpluk af dem her.

Ekstra Bladet skriver således, at Storebæltsbroen er på vej til at blive solgt til amerikanske Goldman Sachs, der for nylig købte en bid af Dong Energy. Finansministeriet forbereder blandt andet salget ved at sætte priserne betydeligt op.

Berlingske kommer med godt nyt til glemsomme brugere af det udskældte Rejsekort. Firmaet bag vil nemlig sætte tjek-ud-søjler op rundt omkring i København.

Blandt andet ved Den Lille Havfrue, hvor turister dog er blevet forvirrede: De tror, at søjlerne kan få havfruen til at bevæge sig eller afspille eventyr.

Det internationale melodi grand prix har sikret BT en anledning til at digte. Ifølge avisen har statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) nemlig bedt sangeren Basim om at medbringe et EU-flag i sit sceneshow. Det skulle desuden profilere Thorning i kampen om en EU-toppost.

Politikens sportssektion mener at vide, at Danmark kan være på nippet til at sikre sig en plads ved VM i Brasilien. Blandt andet lyder det, at Grækenland kan være på vej til et afbud, fordi de ikke har råd til at deltage.

Og ifølge Helsingør Dagblad er den konservative borgmester og tidligere socialminister Benedikte Kiær parat til at sælge Helsingør Rådhus for at skaffe penge til et enormt vartegn ved navn Elsinore Towers.

Også organisationer, politikere og virksomheder forsøger at fuppe danskerne 1. april ved hjælp af mere eller mindre obskure pressemeddelelser.

Zoologisk Have søger en markeringschef til en ny taskekollektion lavet af blandt andet giraf og løve, skriver Jobindex. Kollektionen bærer i øvrigt navnet "Marius".

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt melder sig ind i Europabevægelsen, skriver Europabevægelsen, og danskerne skal til at spise havskildpadder, der er fanget i nationalt farvand, siger Danmarks Fiskehandlere.

Dansk Tennis Forbund præsenterer 1. april en vaskeægte comeback-kid: 40-årige Kenneth Carlsen stiller op til double i weekenden med Frederik Løchte Nielsen som makker.

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

coronatest podning corona covid-19 visir

Basket-trup hårdt ramt af smitte

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Hot spot aarhus

Østjyllands Politi nedlægger hotspots