Blandet håndboldaften for de østjyske kvinder

Randers HK vandt, imens Skanderborg og SK Aarhus måtte gå tomhændede fra banen i aftenens ligakampe

Tre østjyske hold har været i aktion i landets bedste håndboldrække fra kvinder. Randers HK tog på hjemmebanen imod Team Tvis Holstebro, Skanderborg gæstede Nykøbing Falster, imens SK Aarhus i den sene kamp fik besøg af FC Midtjylland. Kun førstnævnte sejrede.

Randers HK bød Team Tvis Holstebro op til duel i en kamp, der var vigtig i forhold til at komme på afstand af bunden. Derfor var det også godt for de kronjyske nerver, at hjemmeholdet hurtigt bragte sig foran og fra midten af 1. halvleg kun udbyggede føringen. Ved pausen stod der 14-9.

De blåblusede håndboldpiger fortsatte den sikre stil i de sidste 30 minutter, og Holstebro var aldrig i nærheden af at skabe spænding i opgøret. I sidste ende vandt Randers HK med 31-22.

Knap så godt gik det amatørerne fra Skanderborg, der var på besøg hos Nykøbing Falster. Ved pausen var opgøret her allerede afgjort. 21-13 stod den på måltavlen, og det blev kun værre i 2. halvleg. De unge piger fra Skanderborg endte med at tabe med 12 – 38-26.

I Aarhus mødtes hjemmeholdet med rækkens førerhold FC Midtjylland, og det lykkedes faktisk de lukningstruede Aarhus-piger at gøre god modstand. Det var ventet, at midtjyderne ville få en storsejr, og efter 1. halvleg førte FC Midtjylland da også 18-10.

Men på en stærk 2. halvleg fik SK Aarhus begrænset nederlaget. Kampen sluttede 27-33.

Aftenens resultater betyder, at Randers HK sidder solidt på 8. pladsen, SK Aarhus er lige under, imens Skanderborg ligger sidst.  

Resultater

 

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

Eva Borchorst og Rabih Azad

Eva udfordrer Rabih i radikalt kampvalg: - Vi skal repræsenteres i hele kommunen

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Tequila og nogle typer håndsprits lugt kan forveksles

Derfor lugter håndsprit af tequila

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

Genrebillede

Uenighed om vasketider førte til knytnæveslag