Cult akut lukningstruet

Team Cult Energy har nu sat dato på dagen, der kan blive den sidste i cykelholdets historie

At Team Cult Energy skal have en ny sponsor for at overleve som cykelhold er ikke nogen nyhed, men nu melder cykelholdet klart ud, at cykelholdet kan være fortid allerede i september.

Det skriver TV 2 Sport.

- Finder vi ikke en sponsor, så betyder det, at vi ikke har et pro-kontinentalt cykelhold næste år og så må vi se, hvad der skal ske. Om Cult vil ud og være en del af et andet hold eller Cult måske kører videre som et kontinentalt-hold som vi var sidste år eller Cult slet ikke vil være en del af et cykelhold overhovedet. Den beslutning er jo ikke hos mig. Men alt det er der formentlig en løsning på omkring den 1. september, siger holdejer Michael Skelde til TV 2 SPORT.

Overfor DR Sporten har Michael Skelde sagt, at holdet planlægger at stoppe sæsonen allerede den 13. september på grund af økonomien.

Men der er stadig håb for det østjyske cykelhold, der er Danmarks største. Det siger Michael Skelde.

- Vi har en god dialog med nogen mennesker og muligheder for at det her kunne blive rigtig, rigtig fedt. Så umiddelbart, er vi optimistiske omkring vores situation, og vi tror stadigvæk på, at vi løser den og endda også for flere år frem i tiden. Det vil for mig være det helt optimale, siger han til TV 2 Sport.

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

24 elever fra efterskole smittet med corona

Charlotte Ernst

Flere kvinder griber controlleren