Eks-AGFer slået ud

Tobias Grahn har mistet lysten til at spille fodbold efter at AGF har fået nej til at købe ham.

Det er ikke med det store gå-på-mod, at Tobias Grahn nu pakker kufferten i AGF for at rejse tilbage til den svenske klub Malmö FF. Midtbanespilleren, der i efteråret har nydt rigelig med succes som lejesvend i den århusianske Superliga-klub, er formelt set tilbage i Malmø-klubben, efter AGF tirsdag af Dansk Boldspil-Union (DBU) fik nej til en dispensation til et køb. Svenskeren erkender dog i samtale med avisen Aftonbladet, at han ikke er ret motiveret til at spille for den klub, som torsdag skal møde Brann i Royal League.

- Jeg har ikke lyst til at spille. Jeg er ikke rigtig motiveret, siger Grahn, som kom til AGF, fordi han ikke kunne finde fælles fodslag med Malmös træner Tom Prahl. Men han vil ikke over for avisen uddybe, om den manglende motivation skyldes Royal League-kampen eller Tom Prahl.

- Det er nok mest bare fordi, jeg ikke har lyst til at spille fodbold. Jeg er træt både fysisk og psykisk. Lige nu har jeg ikke lyst til så meget andet end at hvile, siger Grahn. De økonomiske kvaler i AGF betød mandag, at århusianerne måtte vinke farvel til den populære lejesvend.

Licenskravene, som de danske topklubber skal følge for at få spilletilladelse i Superligaen, siger, at en klub ikke kan skrive kontrakter, hvis ikke klubbens egenkapital udgør minimum 25 procent af de samlede lønomkostninger. Det er ikke tilfældet i AGF, hvorfor DBU afviste ansøgningen om dispensation for Tobias Grahn. AGF havde ellers takket være et særligt playersponsorat pengene på plads til købet af svenskeren.

/ritzau/

idræt

30 millioner kroner på vej til lokale idrætsforeninger

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt

Mette Frederiksen

Mette F. med corona-opsang: Debat om restriktioner afspejler ikke alvoren i Europa

Jens Liebmann

Der er gået mode i mundbindene: - Maskerne er en accessory