Konflikt: Kvinde risikerer førlighed

En kvinde fra Assentoft risikerer at blive invalideret, fordi hun ikke får den nødvendige omsorg efter en kræftoperation.

Konflikten gør nu rigtig ondt - også de steder, hvor alle var enige om at det ikke skulle ramme. En kræftsyg kvinde risikerer at blive invalideret, fordi hun ikke får den nødvendige omsorg efter en kræftoperation. Det siger hendes mand, der selv er læge.

- Det er en forfærdende oplevelse. Jeg har altid set min kone som et frisk og raskt menneske, og nu ligner hun et muselmenneske, som næsten ikke kan gå. Hendes håb er forsvundet fra hende, siger praktiserende læge Mogens Kehler om sin kone Bente.

Den 6. maj blev hun opereret for en tumor i tolvfingertarmen, og siden da har hun været indlagt på Århus Sygehus. Efter en operation af den type, er det ifølge overlæge Peter Kissmeyer yderst vigtigt, at patienten kommer hurtigt i gang med at bevæge sig og spise regelmæssigt. Men under sygeplejerskernes strejke er der ikke nok personale til, at Bente Kehler kan få støtte til sine gåture op og ned ad hospitalsgangene.

Derfor frygter hun og hendes mand, at hendes tilstand bliver så dårlig, at hun må tilbringe resten af sin tid som invalid.

- I yderste tilfælde giver hun op, og hvis hun gør det og ikke får spist, så bliver hun aldrig rask. Så kommer hun til at sidde i en rullestol, siger Mogens Kehler.

Se Bente Kehlers historie på TV 2 | ØSTJYLLAND klokken 19.30.

TV 2 | ØSTJYLLAND's særlige hjemmesidedel om konflikten.

Kattegatcentret

Trods løfte fra regeringen: Kompensation til dyreparker reduceres voldsomt

eftersøgning helikopter

Bragte piloter i livsfare: Mand sigtet for at skyde med laser

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Silkeborg-træner Kent Nielsen må undvære tre coronaramte spillere i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Coronavirus sender tre Silkeborg-spillere i isolation

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred