Nu åbner skøjtebanen i Randers - aarhusianerne må fortsat vente

Skøjtebanen i Randers er ved at være klar til brug og åbner tirsdag morgen. En anden er historien dog i Aarhus

Tirsdag åbner skøjtebanen i Randers, men der stadig er ventetid i Aarhus. Begge skulle være åbnet slut november, men de varme temperaturer og de manglende frostgrader har gjort det umuligt at fryse nok islag på skøjtebanerne, der som konsekvens ikke har kunnet starte skøjtesæsonen.

Men efter de seneste dages koldere vejr kan skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads i Randers endelig åbne i morgen, tirsdag.

- Nu fik vi lige et par døgn med ordentlig vejr. Det er dejligt. Så skal man ikke give så mange nej'er længere, når folk ringer og spørger, siger daglig leder Poul Jeberg fra Underværket i Randers, hvor de har kæmpet med at få mere is på banen de sidste par dage.

Lunt vintervejr spænder ben for skøjtebaner

Aarhus stadig ikke klar

Skøjtebanen bag AROS i Aarhus har også haft problemer med at fryse til. Det er dog gået langt bedre de sidste par dage med frostvejr. Det er dog alligevel ikke lykkedes at danne nok islag til at nærme sig en åbning som i Randers.

- Når temperaturerne kommer ned, som de gør nu, har vi en chance for at lægge is på. Så det ser rigtigt ud, men der er udfordringer igen sidst på ugen med 10 grader. Derfor er vi ikke skarpe på at melde en åbningsdato ud, siger Mogens Christensen, chef for Aarhus Kommunes Idrætscentre, til tv2oj.dk.

- Vil gerne finde en dato for alle Aarhus-børnene, men det ville kunne ende i en skuffelse. Det skal nok komme til at køre, men ikke til en bestemt dato, siger han og fortæller, at man aldrig har oplevet noget lignende i Aarhus.

Skøjtebane fuldt booket i Randers

Skøjtebanen I Randers åbner i morgen klokken 9, hvor de første skoleklasser står klar. Det er specielt institutionerne, der har stået i kø til skøjtesæsonen, og der er godt booket.

- Vi har bookinger allerede i morgen tidligt. Og i gennemsnit har vi allerede et par bookinger om dagen fra skoler og institutioner, der skøjter fra klokken 9 til 13. Så det kører, siger Poul Jeberg til tv2oj.dk.

Åbningstiderne i Randers er på hverdag fra klokken 13-20 og i weekenden fra klokken 10-18.

Øverst i videoen kan du se, hvordan der i går eftermiddags blev kæmpet for at få is på skøjtebanen i Randers. Videoen er lavet af Palle Hansen.

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

Vestre Landsret

38-årig idømmes forvaring for overgreb på østjysk tiårig

Knust rude

Stenkaster knuser ruder i ly af natten: Politiet efterlyser vidner

Den 9. september 2020 brændte flygtningelejren Moria på den græske ø Lesbos.

Østjyske politikere: Vi er klar til at tage imod familier fra nedbrændt flygtningelejr

biograf

Biografer får en hjælpende hånd - men ikke den rigtige