Efter tre måneder: Jonas Borring skifter til FCM

Jonas Borring skifter til FC Midtjylland

Et turbulent halvår for Jonas Borring ser nu ud til at slutte.

Opholdet på den københavnske vestegn blev aldrig nogen stor succes for kantspilleren Jonas Borring, der efter tre måneder bytter Brøndby ud med FC Midtjylland.

Jonas Borring indgik i april en toårig kontrakt med Brøndby, efter hans kontrakt blev ophævet i Randers FC, hvor Borring ufrivilligt var en del af den såkaldte konesag, hvor holdkammeraten Christian Keller fandt sammen med Borrings kone, som Borring var ved at blive separeret fra.

BIF sender spiller Ureña  den anden vej
Mens Jonas Borring rykker til det midtjyske på en toårig kontrakt, rykker den costaricanske angriber Marcos Ureña den anden vej på en treårig kontrakt.

SE OGSÅ: Randers-chef efter turbulent forår: Vi har fået ro på

Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider.

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, forklarer Borrings korte ophold i Brøndby med, at Borring ikke følte sig tilpas i Alexander Zornigers måde at spille fodbold på.

SE OGSÅ: Efter Randers-exit: Keller vender hjem til Viborg

- Vi skrev en toårig kontrakt med Jonas, efter hans kontrakt i Randers FC blev ophævet i foråret. Jonas har store offensive kvaliteter, og kombineret med hans fart er der på papiret et godt match mellem ham og os.

- Jonas har desværre ikke følt sig hjemme i den type fodbold, vi ønsker at spille, så vi har den seneste måneds tid været i dialog med Jonas om hans fremtid i klubben.

Borring rykker tættere på familien
- Vi har stor respekt for, at Jonas ikke kan se sig selv spille i det system, vi ønsker at praktisere i Brøndby, og samtidig har vi også stor forståelse for, at han ønsker at være tættere på familien efter et turbulent år.

- Derfor satte vi os stille og roligt ned med Jonas og hans agent og påbegyndte en dialog med en række danske klubber om en transfer.

SE OGSÅ: Randers FC efter keller-farvel: Nu ser vi fremad

- Med 26-årige Ureña som en del af transferen føler vi, at vi har lukket en god aftale med FC Midtjylland, og derfor skifter Jonas med øjeblikkelig virkning, siger Troels Bech.

Han spillede to officielle kampe for Brøndby.

I FCM-lejren er der stor glæde over byttehandlen.

- Det er en win-win-situation for os. Vi får en god spiller, der kender klubben, samtidig med at vi kommer af med Ureña, som vi har været glade for, men som har opnået begrænset succes i FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Skorsten Aarhus Havn

Nu hiver de skorstenen op af havnen

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

Retten i Aarhus byretten

Sten og fyrværkeri: Betjente angrebet af gruppe i Brabrand

Den 9. september 2020 brændte flygtningelejren Moria på den græske ø Lesbos.

Østjyske politikere: Vi er klar til at tage imod familier fra nedbrændt flygtningelejr

biograf

Biografer får en hjælpende hånd - men ikke den rigtige

politibil

Mand fundet død efter brand