'It's Saba Time!': Georgisk måltyv nyder livet i Randers

Saba Lobjanidze er efter en hård start i klubben for alvor stemplet ind i Superligaen i dette forår, hvor det senest blev til hattrick mod Sønderjyske

En finger på sit ene håndled, der signalerer et ur. 

It's Saba Time!

Randers FC's georgiske kantspiller er dette forår gået fra at være en spiller, der alt for sjældent blev en kampafgørende faktor, til at være holdets topscorer.

Søndag blev så den foreløbige kulmination på en stigende formkurve for den østeuropæiske hurtigløber, da han scorede alle Randers FC's tre mål i 3-0-sejren over Sønderjyske.

- Det var en stor præstation for mig og for os. Det føltes så godt, siger Saba Lobjanidze.

It's Saba Time!

Otte mål er det i alt blevet til i denne sæson, seks af dem er blevet banket ind i dette forår.

quote Der kommer mere Saba Time!

Saba Lobjanidze

Fingeren på håndleddet er efterhånden blevet en velkendt jubelscene for Lobjanidze, og selvom klokken allerede har slået 'Saba' otte gange i sæsonen, så stopper det ikke her, lover den nye publikumsfavorit.

- Der kommer mere Saba Time, lyder det med et grin fra den ydmyge georgier, der skynder sig at understrege, at holdets sejr er det vigtigste for ham.

En svær begyndelse

Efter længe at have søgt efter en profil til venstrekanten hentede Randers FC i sommer Saba Lobjanidze i hjemlandet efter en lang række gode præstationer for storklubben Dinamo Tbilisi. 

VIDEO: Saba Lobjanidze blev scoutet godt og grundigt af den nuværende cheftræner Rasmus Bertelsen, inden han blev hentet til Danmark. Derfor troede klubben på ham igennem hele efteråret, hvor præstationerne ellers svingede.

Store dele af efteråret blev brugt på at finde sig til rette på BioNutria Park. Præstationerne var svingende, og kritiske røster mente, der var for langt mellem snapsene hos den nyindkøbte georgier. 

- De første seks måneder var det svært. Det kunne vi se på banen. Jeg synes stadig, jeg var god på banen, men ikke så god. Nu er jeg bedre, og jeg har en god følelse, fortæller 'Saba'.

Saba og Bashkim

Ved seks af Saba Lobjanidzes otte mål har en anden offensiv profil, Bashkim Kadrii, haft næstsidste fod på bolden. Og den georgiske skarpretter nyder makkerskabet med den københavnske lejesvend.

- Det er så enkelt. Når Bashkim har bolden, ved jeg, at jeg bare skal løbe. Lauenborg lægger også nogle gode bolde. Vi er gode sammen, fortæller han.

VIDEO: Bashkim Kadrii har lagt op til seks af Saba Lobjanidzes otte mål. Her fortæller FCK-lejesvenden, hvad det er, der fungerer så godt i Randers-offensiven.

- Han er blevet dygtig til at time sine løb. Han er blevet god til at gøre sig selv god, hvor han udnytter sin fart i stedet for at komme meget ind i banen. 

Mens Kadrii kun er på leje indtil sommer, har Randers FC papir på 23-årige Saba Lobjanidze indtil sommeren 2020.

danish crown gris svin slagte slagter

Fødevarestyrelsen lukker ulovligt østjysk hjemmeslagteri

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Horsens Kommunes testbus - kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale

Kontorfolk skal coronateste sundhedspersonale i østjysk kommune

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder