RFC-træner overvejer fremtiden: Der er mange sider af jobbet

Rasmus Bertelsen har endnu ikke gjort op med sig selv, om han vil fortsætte som cheftræner i Randers FC. Klubben har dog heller ikke tilbudt det endnu

Siden Ricardo Moniz fik sparket på Viborgvej i Randers, har tidligere chefscout og first team coach Rasmus Bertelsen siddet i cheftrænerstolen.

Hverken klub eller træner har dog meldt noget ud om, hvem der har tøjlerne for førsteholdet i næste sæson, og dermed rejses spørgsmålet jo omkring, hvad der mon skal ske. 

Der var flere end 6.000 tilskuere på stadion, da Randers FC søndag middag slog FC Helsingør hjemme på BioNutria Park.
Der var flere end 6.000 tilskuere på stadion, da Randers FC søndag middag slog FC Helsingør hjemme på BioNutria Park.

Lige meget hvad er Rasmus Bertelsen dog at finde i Randers FC efter sommer.

- Jeg har jo været ansat i Randers længe, og jeg har en fortløbende kontrakt. Det, jeg er på nu, er egentlig bare et tillæg til aftalen. Så uanset hvad har jeg en eller anden stilling i Randers FC, og så finder vi ud af, hvad det skal være, siger Rasmus Bertelsen i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup

- Jeg har sagt det før, og det mener jeg, at hvis det er et andet sted end i cheftrænerstolen, så sætter jeg mig med glæde der, hvis det er det rigtige for klubben. 

Har du fået smag for det? Har du lyst til at fortsætte? spørger Nick Horup.

- Det er også noget af det, vi skal snakke om, hvis det kommer dertil. Det er et superspændende job, men der er mange sider af det, og det er også noget af det, vi skal snakke om.

quote Det er et superspændende job, men der er mange sider af det, og det er også noget af det, vi skal snakke om.

Rasmus Bertelsen, cheftræner i Randers FC

Der havde jeg forventet et klart 'ja'. Du har overvejelser omkring, om du overhovedet vil det`, hvis du fik det tilbudt?

- Nu er jeg ikke blevet spurgt om det endnu, men det ved man jo aldrig. Det kommer også an på hvilke vilkår og så videre.

- Hvis klubben mener, det er det rigtige, også på længere sigt, så tager vi en god snak om det. Selvfølgelig gør vi det, lyder det fra Rasmus Bertelsen.

Afhænger ikke af overlevelse

Ekstra Bladets sportsjournalist Allan Pedersen bryder herefter ind og spørger, hvorvidt det spiller nogen rolle for Rasmus Bertelsens beslutning. om Randers FC redder livet i Superligaen eller ej.

- Nej, på ingen mulig måde. Jeg vil endda føle et større ansvar, hvis det gik den anden vej, og klubben pegede på mig for at skulle bygge det op igen.

- Det er slet ikke noget, jeg er afvisende over for, men det er heller ikke hvor jeg siger, at det skal bare være mig.

Rasmus Bertelsen og Randers FC skal i de næste to runder op mod Lyngby hvor en sikker plads i næste sæsons Superliga er på spil. Kronjyderne skal til Sjælland torsdag aften, mens de kongeblå kommer til BioNutria Park mandag.

SE HELE UGENS FODBOLD MED HORUP HERUNDER, HVOR BO HENRIKSEN OGSÅ VAR GÆST.

Hornslet Skole pavillon

Ny skole i Hornslet på vej: Her er de mulige placeringer

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred

Vestre Landsret

38-årig idømmes forvaring for overgreb på østjysk tiårig

Retten i Aarhus byretten

Sten og fyrværkeri: Betjente angrebet af gruppe i Brabrand