Hård straf for svindel

Et års fængsel for moms- og skattesnyd

En virksomhedsejer fra Østjylland er ved Retten i Randers blevet idømt et års fængsel, og en bøde på 980.000 kr. for moms - og skattesnyd. Det oplyser SKAT i en pressemeddelelse.

Virksomhedsejeren skal derudover tilbagebetale 314.000 kr. til kommunen for uberettiget modtagne offentlige ydelser, ligesom SKAT skal have de 985.000 kr., som han snød for i moms og skat. 

 

Sorte penge, førtidspension og fripladser

Svindlen bestod i, at virksomhedsejeren ikke betalte skat og moms af alle virksomhedens indtægter. Herudover kunne han med sin delvise sorte økonomi uretmæssigt hæve førtidspension og fripladser til sine børn i daginstitutioner.

- Vi kom på sporet af mandens snyd i forbindelse med en skærpet indsats overfor virksomheder, der leverer serviceydelser til sommerhusudlejningsbureauer, fortæller afdelingsleder Søren Lindhardtfra SKAT i Midtjylland.

 

Ved at sammenligne oplysninger fra flere udlejningsbureauer med mandens regnskaber og bankoplysninger, stod det klart, at han over en femårs periode havde snydt for 985.000 kr. i skat og moms.

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder

img_4960.jpg

Voldsomt sammenstød ved Randers

Feriepenge

Flere feriepenge på vej? Partier er splittet