Her er der ikke skoleferie

Til trods for sommerferie er der i øjeblikket travlhed på Vestervangskolen i Randers

Mandag 10. august begynder 1.050 elever, deres pædagoger og lærere på Vestervangsskolen i Randers.

Det betyder, at håndværkere og skolens ansatte i øjeblikket arbejder for at få skolen klar. Snart giver også frivillige mormoner en hånd med.

Kommunens nye skolestruktur, der træder i kraft i august 2015, har gjort, at der skal flyttes en del rundt, for at enderne kan mødes.

Se: Slut: Skolen åbner ikke igen

Derfor begyndte det nye skoleår for undervisere og ledere fra skolerne Vestervangsskolen, Hobrovejens Skole, Nyvangsskolen og Rytterskolen allerede, da eleverne var taget på ferie.

- Mandag og tirsdag i den første uge af elevernes skoleferie var lærerne og pædagogerne samlet på Vestervangsskolen, hvor de startede på den fælles planlægning af det nye skoleår, siger Elsebeth Andersen, der er leder af Vestervangsskolen, i en pressemeddelelse.

- Her blev der udvekslet erfaringer med undervisningsmaterialer fra de fire skoler, for at gøre undervisningen så god som mulig for alle elever på Vestervangsskolen.

Se også: 700 mormoner fester i Randers

Arbejdet på Vestervangsskolen involverer både indflytning og omrokering af møbler, samtidig med at håndværkere er i gang med at bygge til.

Der bliver derfor travlt lige til det sidste, men 30. juli giver 150 frivillige mormoner en hånd med, så skolerne kan være klar til skolestart.

- Vi får også meget travlt i uge 32, men vi glæder os alle til at sige velkommen til alle elever mandag 10. august, siger Elsebeth Andersen.

idræt

30 millioner kroner på vej til lokale idrætsforeninger

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Falsk kode med DR-logo fjernet fra opgange

def_thumb,50_percent

Lars vil producere 500.000 mundbind i døgnet

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt

Brian Svenningsen 03

Store byggeplaner i letbaneby: Brians hjem kan ende i skyggen