Mit Kæreste Eje søger deltagere

Kom og vær med i Albæk Forsamlingshus

Har du et arvestykke eller et loppefund, som du er specielt glad for eller som har en sjov historie? Så er det måske dig, der skal være med, når MIT KÆRESTE EJE besøger Albæk Forsamlinghus.

Optagelserne finder sted d. 23. april fra kl. 13-18. Her skal vært Anna Louise Tranæs Didriksen og vurderingsekspert Peter Tholstrup fra Auktionshuset Bruun Rasmussen optage tre programmer, som skal sendes på TV 2 | ØSTJYLLAND senere på året.

- Jeg glæder mig. Det er et fantastisk sted med en helt særlig atmosfære - og så er det jo altid spændende at se, hvad folk kommer med. Det kan være alt fra grønlandske halskæder til farmors gamle kaffestel, siger Anna Louise Tranæs Didriksen, og fortsætter:

- Det bliver en hyggelig og spændende eftermiddag, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil komme og være med. Der er god tid, så man går ikke forgæves - alle får en vurdering med hjem.

Tilmelding kan ske til Ane Mette Møller frem til d. 16. april. Send navn, telefonnummer samt en beskrivelse af den eller de genstande, som du gerne vil have vurderet til metteogkresten@primanet.dk

Send en mail og vær med. Det er d. 23. april i Albæk Forsamlingshus, Nedre Vej 84, 8930 Randers fra kl. 13-18.

Mette Pedersen Fødselsdepression

Mette frygtede at miste sin nyfødte søn: Efter 70 dage har hun fået hjælp

idræt

30 millioner kroner på vej til lokale idrætsforeninger

Skilt qr-kode aarhus

Politiet advarer: Falsk kode med DR-logo fjernet fra opgange

halloween

Coronaramt halloween-weekend bliver lun og tør

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

julelys salling

VIDEO: I al hemmelighed blev Sallings julelys tændt