Randers Kommune er glade for studiejob-ordning

En årlig million er godt givet ud til ti lønnede studiejob, mener man i Randers Kommune

Siden 2014 er der årligt blevet sat en million kroner af i budgettet hos Randers Kommune. Det er tiltænkt ti studiejob internt i kommunen, og det er man glade for i kommunen.

I en intern evaluering svarer 96 procent af kommunens medarbejdere, at ordningen er meget god eller god, mens de sidste fire procent svarer middel.

SE OGSÅ: Partier vil have byrådsmøder i Randers sendt direkte

Blandt studentermedhjælperne selv svarer 86 procent, at ordningen er meget god eller god, mens 14 procent kalder den tilfredsstillende.  

- Den faglige viden og kritiske tænkning, som studentermedhjælperne er blevet skolet i, er særligt nyttig i en kommunal dagligdag, hvor vi skal være nytænkende med de ressourcer, vi har til rådighed, siger Randers Kommunes arbejdsmarkedsche Ole Andersen i en pressemeddelelse.

SE OGSÅ: Så mange boliger står tomme i de østjyske kommuner

Han mener, at kommunen også i fremtiden kan få gavn af studiejobbene. Det kan nemlig betyde, at studentermedhjælperne har en fod indenfor hos kommunen med henblik på et fremtidigt samarbejde, hvis der er tale om et godt match.

Men også de studerende meget ud af muligheden for et studiejob hos kommunen, lyder det fra Dorthe Toft, der selv arbejder som studentermedhjælper i kommunens kommunikationsafdeling.

SE OGSÅ: Succes i Silkeborg: Får folk væk fra kontanthjælp

- Jeg har via mit studiejob fået indsigt i dagligdagen i en stor organisation, som en kommune er. Det har været en øjenåbner, og jeg har fået værdifuld erhvervserfaring og masser nyttig, praktisk viden, som jeg kan tage med mig videre, siger Dorthe Toft, der læser på Aalborg Universitet. 

Rabih

Rabih genvalgt som spidskandidat for Radikale Venstre trods kampvalg

Sol skov efterår

Tæt på varmerekord mandag

20181030-175602-A_23Mb

Efter aflyste festivaler: Nu samles der vinterforråd ind til udsatte

Covid-19 Live:
Superliga

Coronakrisen breder sig hos superliganedrykker

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden