RFC-boss: Træt af lodtrækning

Rubin Kazan er værst tænkelige modstander

Randers-boss Jacob Nielsen er alt andet end tilfreds med udsigten til at møde russiske Rubin Kazan, som efter alt at dømme bliver kronjydernes modstander i Europa League-kvalifikationen.

- På alle parametre kunne det ikke være en værre lodtrækning.

Sådan lyder det fra Randers FCs direktør Jacob Nielsen, efter det står klart, at Randers møder vinderen af serbiske Jagodina og russiske Rubin Kazan i tredje kvalifikationsrunde til Europa League.

Russerne vandt det første opgør mod serberne med 3-2 på udebane, hvorfor Jacob Nielsen da også ser det som mere eller mindre afgjort, at der venter russisk modstand til Randers. Uheldigvis.

- Set i forhold til, hvem vi ellers kunne trække, er det den værst mulige modstander. Rent sportsligt er det det bedste hold, vi kunne møde. Og publikumsmæssigt havde mange vel håbet, at det var Michael Laudrup og Swansea, der kom på besøg. Det er pisse uheldigt.

Foretrak europæisk hold

Randers kunne have trukket hold som Sturm Graz (Østrig), Swansea City (England), FC Zürich (Schweiz) og Vitesse (Holland). Mandskaber, som Jakob Nielsen alle ville have foretrukket frem for Rubin Kazan. Nu venter i stedet - efter alt at dømme - en lang og tidskrævende rejse østpå.

- Vi spiller om torsdagen derovre. En tur, der kilometermæssigt svarer til en tur til Nordafrika. Ikke ligefrem den bedste forberedelse til en vigtig Superliga-kamp søndag middag mod FC Midtjylland, siger han og sætter ord på randrusianernes chance for videre avancement.

- Vi spiller for at gå videre, men jeg må da indrømme, at jeg gerne havde set et andet hold. Vores chancer er nok blevet minimeret.

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

Amalie Dalby

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

Halloween

Tre østjyder fortæller: Her er vores bud på en alternativ halloween

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

havbrug

Ny udvikling i sag om millionsvindel: Miljøordfører vil have bedre kontrol med havbrug

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen