Schwartz er lunt salgsemne

Randers-bomber ombejlet i Europa

Randers FC-angriberen Ronnie Schwartz fortsætter den gode målstime fra sidste sæson. Han er nu på mange europæiske klubbers ønskeseddel.

To mål i første kamp i lørdags mod Viborg FF er blot nogle af mange kasser, som Ronnie Schwartz har sat ind for Randers FC. Hans kontinuerlige succes har gjort ham til et varmt salgsemne i Europa, men på trods af successen i Superligaen bevarer nummer 11. benene på jorden.

- Jeg har altid haft drømmen om at komme til udlandet, og chancerne for at drømmen går i opfyldelse, er blevet bedre, end da jeg var reserve i AaB. Men jeg har lige forlænget min kontrakt med Randers og kan sagtens se mig selv være her - også efter denne sæson, siger Ronnie Schwartz til Amtsavisen.

Fra divisionsbold til bomberkonge

Ronnie Schwartz kom til Randers FC fra AaB tilbage i sommeren 2011, hvor han kom fra 1. division. Men siden den sommer er der sket meget for Superligaens topscorer. Talentet har udviklet sig, og det er en mere moden spiller, der går på banen nu. Men der er altid plads til forbedringer, og ambitionerne er der.

- Jeg føler ikke selv, at jeg endnu er god nok til en af de helt store ligaer, men i Holland eller Belgien ville jeg måske kunne udvikle mig til det. Men det er da klart, at kommer der tilbud fra Italien eller en af de andre spændende ligaer, så vil jeg også kigge på det. Men det tager vi, hvis det bliver aktuelt, siger Ronnie Schwartz til Amtsavisen.

Ronnie Schwartz og Randers spiller næste Superligakamp søndag den 28. juli hjemme mod OB.

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

Amalie Dalby

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

Influenza vaccine

Ældre og syge får nej til influenzavaccine

COVID-19 LIVE
Supermarked

Nu gælder kravet om mundbind i supermarkederne

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker