Tribune rives ned

Gravkøer indtager Randers FCs hjemmebane

Fra skrænten med fliser og grus har de randrusianske fodboldfans kunnet se byens førende fodboldhold møde europæiske storklubber som Hamburger SV og FC Köln tilbage i 1960'erne.

Nu er gravkøer, kraner og cementblandere imidlertid klar til at give den sidste rest af det tidligere Randers Stadion en kærkommen ansigtsløftning.

På mandag går arbejdet med at fjerne reklameskilte, pølseboder og fliser i den ene ende af AutoC Park i gang. Dermed er weekendens hjemmekamp mod FC Midtjylland den absolut sidste, som kan ses fra jordvolden bag det ene mål.

- Der er ikke tale om et "hvilket-som-helst-opgør" om tre point, men en kamp, der markerer den slidte, men i allerhøjeste grad legendariske Nordtribunes endelig, skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Randers FCs hjemmebane blev sidst ombygget i 2006. Dengang blev der bygget to helt nye tribuner, mens den gamle hovedtribune blev totalrenoveret og udvidet.

 

Øverst på denne side kan du se, hvordan Nordtribunen ser ud i dag - og hvordan den kommer til at se ud om et lille års tid.

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

coronatest podning corona covid-19 visir

Basket-trup hårdt ramt af smitte

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Hot spot aarhus

Østjyllands Politi nedlægger hotspots