BSV vil sende Kolding ud

Kan gå videre i slutspil med en sejr

Når Bjerringbro-Silkeborg (BSV) onsdag aften tager imod KIF Kolding i slutspillet af herrernes håndboldliga, står der meget på spil for begge hold.

BSV-træner Carsten Albrektsen øjner muligheden for at sætte grundspillets nummer to under markant pres.

- Hvis vi vinder over Kolding, så bliver det vanskeligt for dem. De har også en udekamp mod Aalborg, som er godt kørende, siger Carsten Albrektsen.

BSV er med tre point efter to af de seks slutspilskampe på andenpladsen i gruppe 2, et point efter førende Aalborg Håndbold. KIF Kolding har to point ligesom Viborg. Kolding-holdet har tabt begge sine kampe hidtil i slutspillet, men klubben havde to point med via andenpladsen i grundspillet.

Carsten Albrektsen håber, at BSV med sejre over KIF Kolding og ude over Viborg på lørdag kan sikre en billet til DM-semifinalerne.

- Vinder vi onsdag, så skal Kolding til Aalborg på lørdag. Og hvis Aalborg fortsætter, som de spiller i øjeblikket, så kan det reelt være afgjort på lørdag, hvem der går videre, siger han. Træneren ser ikke mindst hjemmebanen i Silkeborg som afgørende for BSV's muligheder for at gå videre til semifinalerne.

- Det er en dynamitgruppe, vi er med i. Vores indgang til den gruppe er, at vi skal holde fast i hjemmebanen, og så må vi se, om vi kan hente to point på udebane. Så tror jeg, at vi kan komme videre, siger Carsten Albrektsen.

Profiler i kamp
BSV-profilerne Rasmus Lauge og Kasper Nielsen vendte hjem med skavanker efter landskampene mod Tyskland i sidste uge.

- Rasmus Lauge spillede ikke på fuld kraft mod Tyskland på grund af problemer med albuen. Det har han stadig, og Kasper Nielsen udgik også af kampen i Tyskland. De to har ikke været i stand til at træne endnu, siger Carsten Albrektsen. Han forventer dog at se begge spillere i kamp mod KIF Kolding.

- De skal spille. Vi har en dygtig sundhedssektor, de må få lappet dem sammen, siger BSV-træneren.

20201031-132216-L-1920x1277we

Her er de fem nye danske risikoniveauer for coronavirus

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

Magnus Heunicke

Regeringen klar med nyt corona-varslingssystem

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet