Målvogter bliver i Silkeborg-Voel

Stine Bonde har forlænget sin kontrakt med Silkeborg-Voel KFUM

Fredag morgen annoncerede håndboldklubben Silkeborg-Voel, der spiller i Dameligaen, på Facebook, at flere af stamspillerne på holdet har forlænget deres kontrakter med klubben, og at navnene løbende vil blive afsløret de kommende dage.

Første navn blev offentliggjort senere fredag, og det drejer sig og Stine Bonde, der snupper yderligere to år i Silkeborg-Voel.

Målvogteren blev hentet til klubben i 2014 fra Randers HK, og hun har vist sig som en sikker sidste skanse i målet.

- Stine Bonde står med nogle af de bedste procenter i ligaen, og det siger selvfølgelig en del om, hvorfor at vi gerne ville forlænge med hende. Hun har haft enorm stor betydning for os, og er også selv faldet enormt godt til i klubben, så det føles helt rigtigt at forlænge kontrakten med hende, siger Silkeborg-Voel-træner Jakob Andreasen til klubbens hjemmeside.

Halinspektøren Jørn var truet af fyring: Jeg havde ondt i maven

Bonde er faldet godt til

Stine Bonde er faldet godt til i Silkeborg-Voel, og hun fortæller, at hun ikke var i tvivl, da muligheden for en forlængelse opstod.

- I forhold til min tid i Randers, så har jeg jo fået masser af spilletid, hvilket jeg jo også søgte, og samtidig har jeg det personligt godt og er rigtig glad for at være i klubben, som jeg kun har positive ting at sige om, så det var faktisk ikke så svært at beslutte sig, siger Stine Bonde.

Hun fortsætter:

- Jeg synes, det er et spændende hold, som er blevet stablet på benene, der allerede nu har vist gode takter, og det vil jeg rigtigt gerne være en del af de kommende år. Jeg føler, at kombinationen af rutine og talent er rigtig god, og jeg tror virkeligt på det her her projekt.

Nu må Silkeborg-Voel-fansene væbne sig med en smule tålmodighed, indtil de næste navne bliver offentliggjort i løbet af de kommende dage.

@stine_bonde der har været en sikker sidste skanse, siden hun fik debut i 2014, har forlænget sin kontrakt, så @silkeborgvoel_dameliga har glæde af hende frem til 2018. Mere på hjemmesiden kl 10. #silkeborgvoelliga #nykontrakt

A photo posted by Silkeborg-Voel Dameliga (@silkeborgvoel_dameliga) on Dec 18, 2015 at 12:23am PST

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne

Gudenaadalens Efterskole - Coronaudbrud

Stort smitteudbrud på østjysk efterskole: Flere elever i kø til coronatest

coronatest podning corona covid-19 visir

Basket-trup hårdt ramt af smitte

ny færgerute halmstad sverige grenaa stena line norddjurs

Færgefart i coronatid: Ny færgerute går langt bedre end forventet

Hot spot aarhus

Østjyllands Politi nedlægger hotspots