Østjysk håndbolddommer forklarer VM-fejlvurdering

Dommer Bjarne Munk Jensen fra Silkeborg forklarer episoden

I kampen mellem Sydkorea og Frankrig til kvindernes VM, der bliver spillet i Danmark, blev Sydkorea snydt for et mål. Det har fået konsekvenser for dommerne i kampen - heriblandt Bjarne Munk Jensen fra Silkeborg.

Han var videodommer under kampen, og i en situation overså han, at bolden havde passeret målstregen.

- Det kunne gå så galt, fordi jeg simpelthen ser en anden sekvens, end det, som seerne ser på fjernsynet. Der sidder en tekniker til venstre for mig, der skal vise de her billeder i slowmotion, og desværre viser han kun den sekvens, hvor bolden til sidst lige præcis går fra stolpen, ned på linjen og springer ud, og det dømmer jeg på, siger Bjarne Munk Jensen.

Ikke mere VM til østjysk-dommer

Han og kampens to dommere på banen Jonas Eliasson og Anton Gylfi Palsson kommer derfor ikke i aktion mere under slutrunden.

'Når der sker en fejl, er det mit ansvar'

- Jeg så ikke, at bolden hoppede to gange. Jeg så, at den gik ind mod mål, men jeg så ikke, at den hoppede to gange. Havde jeg gjort det, tror jeg situationen havde set anderledes ud i dag, siger den uheldige dommer.

Han mener, at det er fair, at han nu er færdig i turneringen.

- Jeg synes, det er en fair dom, når jeg sidder som IHF Official og er den øverste myndighed i den her kamp. Når der sker en fejl, er det mit ansvar, og det må jeg tage konsekvensen af.

Men hvis ansvar var det, mener du?

- Det er kommunikationen mellem videomanden og mig, der ikke er god nok. Derfor kan jeg ligeså godt sige, at det er mit ansvar, som at det er videomandens, og sådan er spillets regler. Det går godt i rigtig mange tilfælde, men her gik det desværre galt for mig, siger Bjarne Munk Jensen.

I videoen øverst på siden kan du se den uheldige episode, og du høre mere fra Bjarne Munk Jensen, der håber at komme med til OL i Brasilien næste år.

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder

img_4960.jpg

Voldsomt sammenstød ved Randers

Feriepenge

Flere feriepenge på vej? Partier er splittet