Silkeborg vært for Golf-EM

Europas bedste amatører til hold-EM næste år

Silkeborg Golf Club skal i dagene fra den 9. til den -13. juli næste år afholde EM for herrehold. Her kan man møde de amatørspillere, der har kurs mod verdenseliten.

Dansk Golf Union fremhæver Silkeborg Golf Clubs faciliteter forud for stævnet:

- De har en international mesterskabsbane og optimale træningsbetingelser, som der skal til for at afholde et EM. Vi glæder os meget til at byde Europas bedste herrespillere velkommen til Silkeborg, skriver Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union i en fælles pressemeddelelse fra de to parter.

Turneringen er nummeret til 20 hold. Der indledes med to runder slagspilskvalifikation, og en efterfølgende inddeling i flights, som sætter rammerne for de resterende tre dages hulspil, hvori vinderholdet skal findes.

-  Vi glæder os til at stille bane, faciliteter og vores mange frivillige til rådighed for EM. Endvidere glæder vi os til at indgå i et tæt samarbejde med Dansk Golf Union om at sikre et kvalitetsarrangement, som alle danske golfspillere kan være stolte af, siger Mads Rugholm, golfmanager i Silkeborg Golf Club.

- Målet for Dansk Golf Union er meget klart. Vi kommer til Silkeborg for at spille om medaljer. Vi er ved at have nogle meget kompetente og velspillende herrer, som bestemt kan spille op mod de bedste i Europa.
Det ville jo være fantastisk at komme på podiet, især når vi er på hjemmebane, fortæller Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

COLOURBOX9510022

111 år gammelt byggefirma er gået konkurs

Ramus Brohave

Kendt Youtuber skal få flere til at tage SOSU-uddannelsen

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

Smitten stiger fortsat på bosted

Fly

Danmark fraråder nu rejser til alle lande i verden