Succes med sorggruppe

Her er der plads til at sætte ord på følelserne

For et halvt år siden startede en gruppe frivillige i Sorring sammen med byens sognepræst en midlertidig sorggruppe. En sorggruppe, der gør en forskel.

- Det skaber tillid mellem børnene. Tillid til at turde sige noget. Fra at være den, der sidder og lytter - til selv at få lukket op for de følelser, de går med, fordi andre tør sætte ord på det, de rent faktisk føler, fortæller Mette Nørgaard til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den oprindelige plan var, at gruppen i Sorring kun skulle mødes ti gange. Men rigtig mange af børnene ønsker at den fortsætter - så det gør den.

- Jeg har aldrig været i tvivl om, at det er godt med sorggrupper - at få kendskab til at man ikke er alene - og vi kan jo hjælpe med at bringe børnene sammen, siger sognepræst Signe Høg.  

Den frivillige sorggruppe starter op igen til maj, og initiativtagerne håber, at endnu flere vil finde vej til Sorring Aktivitetsgård i fremtiden.

Sidste år mistede 246 østjyske børn og unge en eller begge deres forældre. I indslaget øverst kan du møde 9-årige Adam Nørgaard, der for lidt over et halvt år siden, mistede sin far.

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

Mundbind Bilka

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
Coronatest Region Midt 20.08.2020

24 elever fra efterskole smittet med corona

Charlotte Ernst

Flere kvinder griber controlleren