Kom med i kontrolrummet

Se her, hvordan Smukfest holder øje med den store festivalplads

Fra kontrolcentret kan Smukfests sikkerhedschef, Kasper Sønderdahl, holde øje med, hvad der sker rundt på festivalpladsen.

- Via noget rigtig fornuftigt software har vi mulighed for at vurdere, hvor tæt gæsterne står pr. kvadratmeter, siger han.

Se: Gæster: Vi er ikke utrygge

Efter der to gange har været problemer med for mange mennesker foran Rytmescenen til koncerterne med henholdsvis Gnags og Kim Larsen er TV 2 | ØSTJYLLAND taget med en tur i kontrolrummet for at se, hvordan sikkerhedsfolkene holder øje med pladsen.

- Her ringer hjælperne ind, hvis nogen er blevet syg, eller der er nogen, der er kommet op at slås. Det er også her, at vi laver monitorering af publikums-flow og publikums-tæthed, siger sikkerhedschef Kasper Sønderdahl.

Se: Smukfest afspærrer igen

- Vi er meget interesseret i, at gæsterne kommer fornuftigt ind på koncertarealerne. Og så er vi også meget interesseret i, de mekanismer der er, når man skifter fra en scene til en anden scene. De flow får vi hele tiden fulgt op på herinde, så vi er i stand til at fange potentielle farlige situationer, fortsætter han.

Se, hvordan kontrolcentret fungerer i videoen øverst på siden.

COLOURBOX9510022

111 år gammelt byggefirma er gået konkurs

Ramus Brohave

Kendt Youtuber skal få flere til at tage SOSU-uddannelsen

narko narkotika amfetamin speed

54-årig idømt fire års fængsel i sag om stort narkonetværk

coronatest podning corona covid-19 visir

Danmark har 860 nye smittetilfælde

COVID-19 LIVE
coronavirus

Smitten stiger fortsat på bosted

Fly

Danmark fraråder nu rejser til alle lande i verden