Politiet: Har du set 58-årige Jørgen?

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde mand fra Hørning, der har været forsvundet i to uger

Sydøstjyllands Politi er på bar bund i sagen om 58-årige Jørgen Eggert Simonsen fra Hørning, der sidst er set den 6. juli i år.

Politiet har tidligere været ude med en efterlysning af manden i offentligheden, men det har ikke kastet meget af sig, og derfor forsøger politiet igen.

Ingen henvendelser
- Vi har ikke fået nogen henvendelser, og det er bekymrende, men der er tilsyneladende ikke nogen, der har set ham, siger Peter Thaysen, leder af lokalpolitiet i Horsens, til tv2oj.dk.

Jørgen Eggert Simonsen er sidst set den 6. juli klokken 9.30, hvor han blev sat af ved Fredericia Banegård, og han beskrives som deprimeret.

SE OGSÅ: Ingen spor efter 58-årige Jørgen fra Hørning

- Alle spor ophører fra den dag, han bliver sat af ved banegården. Han har sin cykel med, og kort tid efter laver han et opkald på sin telefon. Men siden har der ikke været nogen elektroniske bevægelser af den ene eller anden slags, som kan hjælpe os, siger Peter Thaysen.

Signalement
Jørgen Eggert Simonsen beskrives som en dansk mand på omkring 165 - 170 cm. Han er almindelig af bygning, har gråt hår og var iført en mørkebrun Fjeldräven jakke, blå cowboybukser og trekking-sko. Han medbragte en stor Häglöff rygsæk og en lille Fjällräven rygsæk. Med sig havde han sin cykel, en mouintainbike af mærket Scott. Den er sort med orange stafferinger og har stelnummeret: AS 50709956.

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set den 58-årige mand. Henvendelse til politiet kan ske på telefonnummer 114.

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

grønt grøntsager mad veganer veganere vegansk

Regeringen vil indføre to vegetardage i kantiner

Hornslet Skole pavillon

Ny skole på vej: Her er de mulige placeringer

Silkeborg-træner Kent Nielsen må undvære tre coronaramte spillere i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Coronavirus sender tre Silkeborg-spillere i isolation

Mundbind maske

Krav om mundbind udvides i dag: Butikkerne er forberedt