Tøftings gård brændt ned

Fodboldlegendens ejendom ved Hørning ødelagt af brand

Den tidligere landsholdsspiller og AGF'er Stig Tøftings stråtækte ejendom på Herredsvejen ved Hørning brændte natten til søndag ned til grunden.

Der var ingen beboere til stede i huset, da branden opstod. Stig Tøfting var ifølge flere dagblade i Tyskland med sin familie, da alarmen indløb klokken 01.06 natten til søndag.

Kort inden branden blev opdaget, var der indgået en automatisk tyverialarm til G4S, skriver 112-aarhus.dk. Men da Hørning Brandvæsen ankom til stedet var det stråtækte hus overtændt og branden var så voldsom, at Skanderborg og Galten Brandvæsen blev bedt om assistance.

Også politiet ankom til stedet, da der på grund af tyverialarmen var mistanke om, at branden kunne være påsat i forbindelse med et indbrud.

Hundeførere med politihunde gennemsøgte de nærliggende marker og skove for at finde spor efter en mulig gerningsmand, men der blev ikke fundet nogen personer.

Stig Tøfting viste for nylig hele Danmark rundt i huset, da han medvirkede i TV2-programmet Liebhaverne. Her kunne man se, at Stig Tøfting havde investeret store summer i at indrette den store lystejendom med café og lædermøbler. 

Programmets ejendomsmægler Jan Fogh vurderede ved den lejlighed ejendommen til at være 5,9 millioner kroner værd. Den vurdering var Stig Tøfting ikke tilfreds med, skriver dagbladet B.T.
Han mente, at ejendommen måtte være mere værd.

Nu ligger ejendommen i ruiner. Overetagen er helt væk og underetagen stærkt skadet af røg og vand fra slukningsarbejdet.

Brandtomten vil nu blive undersøgt af politiets brandteknikere.

Anne Arentoft Kristensen - Kompostdronning

Anne vil bruge naboernes haveaffald til at skabe bæredygtigt landbrug

Mette Frederiksen

Mette F. med corona-opsang: Debat om restriktioner afspejler ikke alvoren i Europa

Jens Liebmann

Der er gået mode i mundbindene: - Maskerne er en accessory

respirator hospital

Pressede hospitaler sender coronapatienter videre

def_thumb,50_percent

- Det er ikke med stor glæde, men vi er nødt til at vise samfundssind

Ramus Brohave

Kendt Youtuber skal få flere til at tage SOSU-uddannelsen