Nu er det kun Silkeborg-fans, der kan købe billet til pokalfinalen

Brøndbyfans har revet over 20.000 billetter væk til pokalfinalen. Torsdag blev de neutrale billetter udsolgt på kort tid

Derfor er det kun Silkeborgfans, der nu har mulighed for at købe billet til finalen Kristi Himmelfartsdag. Der bliver nemlig ikke ændret på tribunefordelingen, selvom Silkeborg skulle få problemer med at sælge alle billetterne:

- Nu er det op til Silkeborg-tilhængerne at fylde Parken, fortæller Niels Frydenlund, kommunikationschef i Silkeborg IF, til TV 2 SPORT.

- Af sikkerhedsmæssige årsager bliver der ikke lavet hverken Brøndbyafsnit eller neutrale afsnit på øvre tribune, selvom vi måske ikke sælger alle billetterne til D-tribunen.

Silkeborg har fået tildelt hele B-tribunen (den største endetribune i Parken) samt to afsnit på den ene langside (A-tribunen). Brøndby har fået tildelt hele C-tribunen (den langside, man oftest ser i tv) samt D-tribunen (den mindste endetribune) og to afsnit på den ene langside (A-tribunen). De neutrale afsnit er placeret på den øverste del af A-tribunen (den langside, kameraerne filmer fra), mens der er gjort plads til VIP-gæster på den sidste del af Nedre A. 

På de neutrale afsnit er det ikke tilladt at vise tilhørsforhold til finaleklubberne.   

Silkeborg IF var senest i en pokalfinale tilbage i 2001. Dengang vandt østjyderne med 4-1 over AB.
Silkeborg IF var senest i en pokalfinale tilbage i 2001. Dengang vandt østjyderne med 4-1 over AB. Foto: Jacob Langvad Nilsson - Ritzau Scanpix

Har aldrig tabt en pokalfinale

Silkeborg, der slog FC Fredericia med 1-0 i semifinalen, er i pokalfinalen for anden gang i klubbens historie. I 2001 vandt Silkeborg med 4-1 over AB foran cirka 6000 medrejsende fans. Håbet er, at lige så mange tager turen tværs over Danmark igen i 2018.

Brøndby er i pokalfinalen for anden gang i træk og for 10. gang i klubbens historie. De blågule har vundet pokalturneringen seks gange – senest i 2008, hvor Esbjerg blev besejret 3-2.

Over 800 hold har været med i DBU Pokalen, der kulminerer med finalen den 10. maj klokken 17.

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

eftersøgning helikopter

Bragte piloter i livsfare: Mand sigtet for at skyde med laser

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Hornslet Skole pavillon

Ny skole på vej: Her er de mulige placeringer

Mundbind maske

Krav om mundbind udvides i dag: Butikkerne er forberedt