Sun Tours om bombeangreb: Ærgerligt et godt rejseland rammes

Danskerne vil stadig tage til Tyrkiet trods bombeangrebet, siger direktør fra Sun Tours, der dog ærgrer sig over, at et godt rejseland rammes

Rejsebureauet Sun Tours i Aarhus har i øjeblikket i omegnen af 500 gæster i Tyrkiet. Men rejsebureauet melder ikke om nogen problemer for deres gæster i Tyrkiet i kølvandet på bombeangrebet i Atatürk lufthavnen i Istanbul tirsdag aften.

Dagen efter angrebet har selskabet ikke hørt fra gæster, der ønsker at tage hjem, og der er ikke nogen, der, der har aflyst deres rejse.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige på tyrkernes vegne. Det er synd og skam at så godt rejseland bliver ramt, siger Peter Hornshøj, administrerende direktør i Sun Tours i Aarhus.

SE OGSÅ: Aarhusianer i tyrkisk lufthavn: Vi troede vi skulle dø

Alle gæster hos Sun Tours er alle fløjet direkte til feriebyerne langs den tyrkiske middelhavnskyst. Peter Hornshøj minder om, at distancen fra Istanbul til feriebyerne er dem samme som fra Danmark til München.

Direktøren mener, at gæsterne muligvis vil møde nogle triste tyrkere, men ellers vil situationen være den samme i de tyrkiske feriebyer i løbet af et par dage.

Ifølge Udenrigsministeriet kan danske turister rejse problemfrit i Tyrkiet, men understreger i rejsevejledningen, at truslen mod turistmål er øget væsentlig i løbet af 2016.

Men hos Sun Tours venter man ikke nogen ændringer i sommersalget af ferierejser i de kommende uger.

- Vi skal nok klare os. Så er der nogen, der vælger at tage til Grækenland eller Spanien i stedet for. Og så er der nogle, der vælger at sige, at vi skal til Tyrkiet alligevel, siger Peter Hornshøj. 

 

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Hornslet Skole pavillon

Ny skole i Hornslet på vej: Her er de mulige placeringer

Silkeborg-træner Kent Nielsen må undvære tre coronaramte spillere i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Coronavirus sender tre Silkeborg-spillere i isolation

Udestue

Flemming har været coronasmittet og isoleret fra familien i fem uger

Amalie Dalby

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

Halloween

Tre østjyder fortæller: Her er vores bud på en alternativ halloween