Tricktyverier: Falsk varmemester og niece fupper ældre kvinder

To ældre kvinder fra Aarhus er blevet franarret et større pengebeløb af tricktyve

En 91-årig kvinde bosiddende på Marselis Boulevard i Aarhus, troede det var en varmemester hun lukkede ind i hendes lejlighed. En ukendt mand havde ringet på kvindens dør og udgivet sig for at være varmemester.  

Manden forklarede han var varmester, og skulle se på vandhanen, Kvinden lukkede ham ind i køkkenet, hvor han gjorde kvinden opmærksom på noget vand. Derefter fortsatte han ind i soveværelset, kom ud i køkkenet igen, hvor han sagde farvel, og at han ville komme igen. Kvinden blev først opmærksom på bagefter, at hendes taske manglede fra soveværelset.

Tricktyveriet skete søndag klokken 10.00, og det har desværre ikke være muligt at få et signalement af manden.

Falsk niece i pengeproblemer

Mandag aften  var en anden tricktyv på spil i det vestlige Aarhus. En 78-årig kvinde blev mellem kl. 19.00 og 19.30 ringet op af en kvinde, som udgav sig for at være den 78-åriges niece. Den falske niece fortalte i telefonen, at hun var i problemer, og havde brug for penge hurtigt.

Den 78-årige kvinde var overbevidst om, at det var hendes niece, som var i den anden ende af telefonen. Kort tid efter telefonopkaldet mødte den falske niece op hos kvinden, og fik udleveret et større pengebeløb.

Da den 78-årige efterfølgende talte med sin datter, blev hun opmærksom på, at der sandsynligvis var tale om et tricktyveri, hvorefter episoden blev anmeldt til politiet.

Østjyllands Politi kan desværre ikke oplyse et signalement af de to tricktyve, men vil meget gerne høre fra folk, der kan have set noget mistænkeligt i forbindelse med de to tricktyverier. Politiet kan kontaktes på tlf. 114. 

68831D8A-B906-4C15-B772-C7684ACCB70B

Private firmaer tester for corona på 15 minutter

Lige nu
coronatest podning corona covid-19 visir

1126 nye smittede

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne