Får stor check af kommunen

Oprykkerne scorer 300.000 kroner

Odder Håndbold sikrede sig tidligere i foråret oprykning til landets bedste række i herrehåndbold, og det bliver belønnet.

Derfor kunne holdet lade sig hylde på byens rådhus, hvor borgmesteren havde den store tegnebog fremme og gav klubben en check på 300.000 kroner.

- Det er første gang i klubbens - ja i Odders kommunes historie, at vi har et hold med på allerhøjeste niveau. Det er en fantastisk bedrift, siger borgmester Uffe Jensen (V) til Kommunens hjemmeside.

Se: Succes skal lokke folk til

Og han fortsætter med at kaste roser efter holdet.

- Enestående, at en lille kommune med knap 22.000 indbyggere, kan få et hold med i ligaen. I har vist, at en lille klub i kraft af vilje og talent kan spille med i toppen af Dansk Håndbold, siger Uffe Jensen.

Han mener, at deltagelsen i Håndboldligaen er en stor markedsføringsværdi for Kommunen, og at det derfor vil betyde, at Odder kommer endnu mere på landkortet.

Se: Odder dagen derpå

- Med oprykningen til ligaen har Økonomiudvalget besluttet at fordoble det markedsføringsbidrag, som I fik sidste år. Derfor overrækker jeg denne check 300.000 kroner på vegne af Økonomiudvalget, lyder begrundelsen fra Uffe Jensen.

Pengene kommer fra den særlige markedsføringspulje, der er afsat i budgettet. Bevilling sker på baggrund af en konkret vurdering af den markedsføringsværdi, som den ansøgende forening kan tilføre Odder Kommune.

Royal Denmark 01

19-årige fra Grenaa åbner online tøjsalg midt i coronatiden

Covid-19 Live:
Pressemøde

Dansk Industri er glad for nyt varslingssystem

efterårsvejr

Trods skyer og morgentåge får vi en hæderlig afslutning på oktober

def_thumb,50_percent

Forældre-forkælelse: Her kan mor se teater, mens barnet bliver passet

tømrer håndværker håndværk

Borgmester berørt af konkurs: Tabet er større, end tal kan vise

YouTuber som SOSU-assistent - Rasmus Brohave er SOSU-assistent for en dag

Kendt YouTuber skal få flere til at vælge SOSU-uddannelserne