Første skoledag for Trads

Den tidligere forsikringsmand og nuværende straffefange mødte i dag op til første skoledag på Journalisthøjskolen i Århus.

Rasmus Trads afsoner i øjeblikket en dom for bedrageri i arresten i Randers. Trads blev sammen med den århusianske byggematador Kurt Thorsen dømt for bedrageri mod forsikringskoncernen PFA.

Retssagen dengang foregik under stor mediebevågenhed. Nu skal Trads så selv have indblik i de journalistiske arbejdsmetoder.

- Jeg glæder mig. Det er en god måde at bruge afsoningstiden på, sagde en veloplagt Rasmus Trads her til morgen til TV2 Østjylland

Trads har fået udgangstilladelse, så han hver dag kan tage bussen for at deltage i undervisningen på Danmarks Journalisthøjskole. I dag startede han så på den journalistiske diplomuddannelse sammen med de klassekammerater, han skal følges med det kommende år.

Diplomuddannelsen er en særlig et-årig journalistisk uddannelse for folk, der tidligere har taget en anden uddannelse eller har erfaring fra helt andre erhverv end det journalistiske.

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

Vestre Landsret

38-årig idømmes forvaring for overgreb på østjysk tiårig

Knust rude

Stenkaster knuser ruder i ly af natten: Politiet efterlyser vidner

Den 9. september 2020 brændte flygtningelejren Moria på den græske ø Lesbos.

Østjyske politikere: Vi er klar til at tage imod familier fra nedbrændt flygtningelejr

biograf

Biografer får en hjælpende hånd - men ikke den rigtige