Vil vælte Bent Hansen

Anne V. Kristensen (V) udfordrer regionsrådsformand

Venstre valgte torsdag aften 43-årige Anne V. Kristensen som hovedudfordrer for den nuværende regionsrådsformand Bent Hansen (Soc.dem).

Anne V. Kristensen bor til dagligt i Horsens, hvor hun i en lang årrække har siddet i byrådet. I dag er hun næstformand for både Regionsrådet i Region Midtjylland og Danske Regioners sundhedsudvalg.

Anne V. Kristensen fortæller i en pressemeddelese, at hun ikke er i tvivl om, hvilken retning Region Midtjylland skal bevæge sig, hvis hun fra 1. januar 2014 kan kalde sig regionrådsformand.

- Vi har i de sidste to perioder brugt meget krudt på at sikre den faglige kvalitet, nye hospitalsbyggerier og ny struktur. Men med flere nye apparater, nye piller, flere ældre, færre unge, færre læger og ikke mindst også færre penge, så har vi en udfordring de næste mange år, siger hun.

- Det løses IKKE ved at råbe om flere penge. Det løses heller ikke ved at bruge løs og håbe på efterbevilling som den nuværende formand har haft som princip og det løses slet ikke ved at kriges mellem regering og regioner, fortæller Anne V. Kristensen.

Skærmbillede 2020-10-26 kl. 12.07.43

Bro skal rives ned – beboere fik ved en fejl ikke beskeden

eftersøgning helikopter

Bragte piloter i livsfare: Mand sigtet for at skyde med laser

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Guldsmede frygter røvere med mundbind

Byggeplads Aarhus Ø

Mere corona-kontrol med udenlandsk arbejdskraft

Silkeborg-træner Kent Nielsen må undvære tre coronaramte spillere i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel.

Coronavirus sender tre Silkeborg-spillere i isolation

image00001

Den etbenede jyde cykler for fred