Randers udlejer angriber

Kasper Junker sendes på græs i Fredericia

Randers FC sender 20-årige Kasper Junker til FC Fredericia på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen.

Dermed skal angriberen jagte spilletid, mål og erfaring i NordicBet Ligaen frem til sommeren 2015.

- Det lyder spændende for mig selv og min videre udvikling. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det vil være det bedste for min videre karriere. FC Fredericia er en god klub at komme til med gode forhold, så jeg forventer, at de seks måneder i klubben vil give mig en masse kampe i benene, så jeg kan vende tilbage til Randers FC i en forhåbentlig langt skarpere udgave, siger Kasper Junker i en pressemeddelelse.

Også Peter Christiansen, sportschef i Randers FC, forventer, at at opholdet i landets næstbedste række vil gavne Kasper Junkers udvikling. Kasper Junker er noteret for 10 førsteholdskampe for Randers FC, og han har scoret et enkelt mål.

- Vi har vurderet, at Kasper trænger til udfordringer på et højere niveau end det, han møder i Danmarksserien og på Randers FCs hold i Reserveligaen. Det er nok den bedste måde, han kan få accelereret sin udvikling som fodboldspiller på, og da FC Fredericia meldte sin interesse i at indgå et lejemål, vidste vi med det samme, at det ville være den rigtige klub for Kasper. FC Fredericia har et godt set-up og en god træner, der vil Kasper rigtig meget. Vi har et håb om, at han kommer tilbage til Randers FC til sommer i en stærkere udgave, siger Peter Christiansen.

Kasper Junker blev fuldtidsprofessionel i Randers FC i sommeren 2014, og han er noteret for fem U20-landskampe for Danmark.

regionshospital Regionshospitalet Silkeborg sygehus hospital

Ny udmelding: Der er ikke sket brist i patientsikkerheden på Silkeborg Sygehus

Amalie Dalby

Mange danskere skammer sig over at få corona - 19-årig følte sig som 'et monster'

Halloween

Tre østjyder fortæller: Her er vores bud på en alternativ halloween

mundbind søren brostrøm

Her er Sundhedsstyrelsens dokumentation for, at mundbind virker

havbrug

Ny udvikling i sag om millionsvindel: Miljøordfører vil have bedre kontrol med havbrug

def_thumb,50_percent

Nu hiver de skorstenen op af havnen