Supergymnasium på vej

Tradium samler erhvervsgymnasier i én campus

Fra august 2013 samler Tradium erhvervsgymnasierne i Randers i én campus på hjørnet af Rådmands Boulevard og Vester Allé.

Efter en vellykket fusion af Handelsskolen Minerva og Randers Tekniske skole i 2010 samler Tradium nu de to gamle uddannelsesinstitutioners erhvervsgymnasier, handelsgymnasiet og teknisk gymnasium, i et stort supergymnasium på Campus Midt, der ligger på hjørnet af Rådmands Boulevard og Vester Allé i Randers.

Omorganiseringen af Tradiums erhvervsgymnasier betyder, at handelsgymnasiet på Minervavej 57 til august 2013 flytter al undervisning og administration til Rådmands Boulevard 19, hvor Tradium i forvejen driver en stor hhx-afdeling lige over for Randers Statsskole. 

Med sammenlægningen af de to handelsgymnasier, bliver Minervavej 57 i Paderup fra næste skoleår hjemsted for Tradiums hg-aktiviteter i Randers, idet hg-afdelingen på Rådmands Boulevard flytter til Paderup.

- Med et samlet handelsgymnasium på Rådmands Boulevard 19 og hg på Minervavej 57 styrker vi begge uddannelser til fordel for såvel elever som lærerkorps. Fx opretter vi to helt nye studieretninger på det kommende supergymnasium, siger adm. direktør Tage Andersen, Tradium. 

De nye studieretninger på hhx bliver fra august 2013 økonomi-retningen "Business 6xA" med hele 6 fag på A-niveau (normalt udbydes studieretninger med 4 fag på A-niveau) og "Global Studies", der er en engelsksproget, international studieretning. De hidtidige studieretninger på hhx vil fortsat blive udbudt.

Ny rektor

I forbindelse med den kommende sammenlægning af handelsgymnasierne, ansætter Tradium en ny rektor, som skal stå i spidsen for både det nye, store handelsgymnasium og teknisk gymnasium samt Tradiums handelsgymnasium i Mariagerfjord kommune.

- Vi har i øjeblikket afsluttende samtaler med et par meget spændende, dygtige og engagerede kandidater til den nyoprettede stilling som rektor, oplyser adm. direktør Tage Andersen.

Han forklarer, at Tradium har oprettet rektor-stillingen for både hhx og htx for at få mest muligt ud af de synergi-effekter, der ligger lige for:

- Htx og hhx på Tradium har rigtig meget til fælles såvel pædagogisk som inden for en del fagområder. Begge gymnasieuddannelser er praksisorienterede med meget kompetente lærere og ambitiøse elever, der vinder priser for deres dygtighed. Handelsgymnasiet og teknisk gymnasium er erhvervslivets gymnasier. Det er gymnasier, der fører til noget, og Tradium leverer da også rigtig mange motiverede elever direkte til de videregående uddannelser, siger adm. direktør Tage Andersen, Tradium.

 

Cirka 1.500 elever vil få deres daglige gang på Tradiums nye supergymnasium.

magnus og mogens greve karlby corona

Coronaprover.dk ramt af teknisk fejl: Far og søn endt i blindgyde

default_thumb

Børnehavebørn gør opsigtsvækkende fund i skoven: Finder hampfarm

corona

745 nye coronasmittede: - Smittekurven peger fortsat op

Frank Herskjær

Frank fra Silkeborg er efterlyst i hele EU som sexforbryder

img_4960.jpg

Voldsomt sammenstød ved Randers

Feriepenge

Flere feriepenge på vej? Partier er splittet